EN
All Categories
  Menu Close

  Автоматичен повод flexi GLAM Composition S - 3м лента, до 12кг

  Manufacturer: Flexi
  flexi GLAM можете да намерите в бяло или черно. Дължината на повода е 3 м и е подходящ за малки и средни кучета до 12 кг. Лукс и неповторимост, eдно истинско бижу!
  SKU: 0603785 0603786
  180,90 лв.
  i h

  flexi GLAM можете да намерите в бяло или черно. Дължината на повода е 3 м и е подходящ за малки и средни кучета до 12 кг.

  Лукс и неповторимост, eдно истинско бижу! Със своя GLAM вашият четирикрак приятел се превръща в блестяща звезда.

  Истински кристали CRYSTALIZED™ - Swarovski Elements.

  Всеки един автоматичен повод е уникален, защото всеки един кристал е ръчно поставен върху фино полираната кутия. Деликатно украсени с различни мотиви.

  ******************************************************

  Swarovski - виж сто години опит

  Пионерите винаги са били на прага на времето си, техните умове са замислени за немислимото. Във фантазиите си те създават невъзможното. Когато през 1892 г изобретил автоматичното рязане на кристали, Даниел Сваровски отваря врата към света на фантазиите. Сега, благодарение на отличните произведения от кристали Swarovski и все по-нарастващото търсене от взискателна клиентела, компанията създаде нова търговска марка на световно известните кристали.

  CRYSTALLIZED™ - Swarovski Elements е нова търговска марка за вдъхновение и новаторски елементи. С огромно разнообразие от форми, размери, цветове и текстури те придават завършващ блясък и чувство за принадлежност на всеки обект и аксесоар, към който са инкрустрирани.

  Магическата дума е кристал. Суровина, на която дори и най-древните култури приписват полезни, наистина чудодейни свойства. Днес кристалите са част от връзката между хората. Лъчи на радост, които ние бихме искали да споделим с вас.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *