EN
All Categories
    Menu Close

    За нас

    В началото на 2022г. решихме да отворим онлайн магазин Зверчето , с който да започнем един наш проект, който предвижда да помагаме на вас хората , които имат куче , коте , птиче и т.н, защото знаем, че за вас вашия домашен любимец е нещо повече от такъв. Той е член на семейството. Той Ви посреща всеки ден с радост и Ви изпраща с малко тъга. Но никога не Ви се сърди и винаги е до вас – да ви утеши, когато сте тъжен, да играете заедно, да ви помогне - по негов си начин, разбира се.Знаем го, защото го изпитваме всеки ден с тези двама сладури от снимката .

    За нас е водещо едно – да Ви помогнем в грижата за вашия най-добър приятел, защото знаем, че тази грижа е отговорна задача.Освен игри, той има нужда от качествена храна, грижа за здравето и естествено – любов. Последното е от Вас. Но знаем, че искате да му дадете и трите и затова ние сме насреща и e вaжнo ocвeн мaгaзин c пpoдyĸти, дa нaмepитe в нaшe лицe eдин пpиятeл,  ĸoйтo  e нa paзпoлoжeниe зa Bac и ce cтpeми дa Bи пoмoгнe в oтглeждaнe на вашия питомец.

    Освен всички , грижещи се за своите домашни любимци , има много хора и приюти , които се грижат за хиляди бездомни или изхвърлени животинки и изнемогват , на тях в началото ще опитаме да помагаме с каквото можем , а ако проекта ни се развие и всичко върви по план , всеки месец ще получават храна и аксесоари , необходими за грижата на всички животинки които са поели.