EN
All Categories
  Menu Close

  Animonda Carny Kitten - Консерва 100% месо за малки и млади котенца

  Manufacturer: Animonda
  Консервите Animonda Carny ® Kitten съдържат чудесно прясно месо, което може да изкуши всяко котенце.
  SKU: 090001
  3,20 лв.
  i h

  Консервите Animonda Carny ® Kitten съдържат чудесно прясно месо, което може да изкуши всяко котенце. Предназначени са за мъркащи красавци до 12 месеца и включват специална селекция от прясно месо, както при всяка серия Animonda Carny ®. Минералното съдържание и размерът на храната са съобразени с възрастта на котката. Типичната структура на месото е напълно запазена и това може ясно да се види. А вкусът е истински и неповторим, което котките ценят повече от всичко.

  Чистото месо прави най-доброто впечатление особенно на вашата котка. Вие можете да видите, че котката подушва и вкусва разликата!

  Консерва за котенца до 12 месеца:

  Carny Baby 200гр. - стартер за котенца над 4 седмици

  Carny Kitten 200 гр. - птиче коктейл

  Carny Kitten 200 гр. - говеждо + сърца

  Carny Kitten 200 гр. - пиле + заек

  Carny Kitten 200 гр. - пиле + телешко

  Carny Kitten 200гр говеждо + птиче

  Carny Kitten 400 гр. - птиче коктейл

  Carny Kitten 400 гр. - говеждо + сърца

  Carny Kitten 400 гр. - пиле + заек

  Carny Kitten 400 гр. - пиле + телешко

  Произведено в Германия

  ********************************************************************

  Animonda – Голямото име на деликатесна храна за домашни любимци

  За много хора домашните любимци са част от семейството със статус на най-добър приятел. В продължение на три поколения компанията Stockmeyer Verwaltung AG израства до един от водещите немски производители на висококачествено месо и месни деликатеси за хора. Част от този концерн е и Animonda GmbH., която има за цел благополучието на нашите домашни любимци, като насочва своите проучвания, производство и маркетинг към висококачествените храни за котки и кучета.

  Продуктът е специално създаден от любители на животните, за които качеството на живот и добруването на домашните любимци е от изключително значение. Затова те са създали рецепти, с които да осигурят на своите любимци качествено хранене, като част от качественото съществуване.

  Жизненост и здраве от купата за хранене

  Всички продукти са създадени в съответствие с най-новите научни открития, засягащи здравето и чувствителността на животните. Затова са натурални, свежи и без абсолютно никакви неразрешени оцветители. Подбраните свежи съставки се подготвят толкова внимателно, че техните жизнени съставки остават почти непроменени. Гарантираме, че надписът върху опаковката наистина отговаря на съдържанието. В разнообразната и добре балансирана програма на хранене на Animonda  продуктите са така създадени, че да отговарят на специфичните изисквания на животните - възраст, тегло, активност, както и специални изисквания или обстоятелства като алергии, непоносимости или метаболични проблеми. Освен това сме развили и специални диети за домашни животни, страдащи от специфични проблеми.

  Експерти по храната за домашни любимци ежедневно проверяват качеството. Процесът на производство е сертифициран съгласно стандарта за качество ISO 9001. Постоянно е под вътрешен и външен контрол и подлежи на внимателно научно наблюдение. В развитието на продуктите ветеринарите и експертите по хранене в Animonda си взаимодействат с водещи немски и европейски университети. Също така голям принос имат и развъдниците, любителите на домашни животни и широкото ноухау в производството на хранителни продукти.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *