EN
All Categories
  Menu Close

  Sorry - this product is no longer available

  Animonda Integra Protect Renal Cat - суха профилактична храна за котки с хронична бъбречна недостатъчност

  Manufacturer: Animonda
  Гранулираната храна Integra® Protecet Renal без зърно е специално предназначена за котки с хронична бъбречна недостатъчност. Намаленото съдържание на протеини и фосфор поддържат бъбречната функция.
  SKU: 0902421 0902422
  10,49 лв.
  i h

  Гранулираната храна Integra® Protecet Renal без зърно е специално предназначена за котки с хронична бъбречна недостатъчност. Намаленото съдържание на протеини и фосфор поддържат бъбречната функция. В същото време тази хранителна диета не съдържа зърно и поради това е подходяща за котки с непоносимост към зърнени култури. Integra® Protecet Renal помага и е вкусна.

  Предлага се в разфасовка от 300 гр. и 1. 2 кг.

  Котките с увредена бъбречна функция (бъбречна недостатъчност) се нуждаят от специална диета с намалено съдържание на фосфор и протеини. Характерна за тази болест е намалената възможност за усвояване на фосфор. Също се намалява способността на бъбреците да отделят определени крайни продукти на белтъчната обмяна. Високите нива на протеин могат да увредят функцията на бъбреците.

  Integra® Protecet Renal съдържа висококачествени и високоусвояеми протеини, които задоволяват хранителните нужди на котките въпреки намаленото си съдържание. Бъбречната дейност изисква също леко повишение на нивото на витамин D3, което е съобразено при разработването на Integra® Protecet Renal.

  Ако е възможно, е добре храната на котката да се разпределя в три порции на ден.

  Произведено в Германия от Animonda GmbH.

  Products specifications
  Възраст
  Възрастнад 1 година
  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *