EN
All Categories
  Menu Close

  Animonda Vom Feinsten 2 в 1 пастет за кучета, 150 гр

  Manufacturer: Animonda
  Деликатесните пастети Vom Feinsten 2 в 1 на Animonda GmbH, Германия, предлагат нова форма на удоволствие. Това е фин пастет с ядро от вкусни добавки, особенно подходящи за кучета от мини породи.
  SKU: 0904101 0904102 0904105 0904106 090415 090416
  3,19 лв.
  i h

  Деликатесните пастети Vom Feinsten 2 в 1 на Animonda GmbH, Германия, предлагат нова форма на удоволствие. Това е фин пастет с ядро от вкусни добавки, особенно подходящи за кучета от мини породи. Те са абсолютно натурални – без соя, изкуствени оцветители и консерванти.

  Метаболитна енергия за 100 гр - 0.35 MJ

  Предлагат се: 

  говеждо + банани, кайсии

  говеждо + яйца и шунка

  говеждо + йогурт и овесени ядки

  пиле + банани, праскови

  пиле + йогурт и овесени ядки

  пиле +яйца и шунка.

  ************************************************************************

  Animonda – Голямото име на деликатесна храна за домашни любимци

  За много хора домашните любимци са част от семейството със статус на най-добър приятел. В продължение на три поколения компанията Stockmeyer Verwaltung AG израства до един от водещите немски производители на висококачествено месо и месни деликатеси за хора. Част от този концерн е и Animonda GmbH, която има за цел благополучието на нашите домашни любимци, като насочва своите проучвания, производство и маркетинг към висококачествените храни за котки и кучета.

  Продуктът е специално създаден от любители на животните, за които качеството на живот и добруването на домашните любимци е от изключително значение. Затова те са създали рецепти, с които да осигурят на своите любимци качествено хранене, като част от качественото съществуване.

  Жизненост и здраве от купата за хранене

  Всички продукти са създадени в съответствие с най-новите научни открития, засягащи здравето и чувствителността на животните. Затова са натурални, свежи и без абсолютно никакви неразрешени оцветители. Подбраните свежи съставки се подготвят толкова внимателно, че техните жизнени съставки остават почти непроменени. Гарантираме, че надписът върху опаковката наистина отговаря на съдържанието. В разнообразната и добре балансирана програма на хранене на Animonda продуктите са така създадени, че да отговарят на специфичните изисквания на животните - възраст, тегло, активност, както и специални изисквания или обстоятелства като алергии, непоносимости или метаболични проблеми. Освен това сме развили и специални диети за домашни животни, страдащи от специфични проблеми.

  Експерти по храната за домашни любимци ежедневно проверяват качеството. Процесът на производство е сертифициран съгласно стандарта за качество ISO 9001. Постоянно е под вътрешен и външен контрол и подлежи на внимателно научно наблюдение. В развитието на продуктите ветеринарите и експертите по хранене в Animonda си взаимодействат с водещи немски и европейски университети. Също така голям принос имат и развъдниците, любителите на домашни животни и широкото ноухау в производството на хранителни продукти.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *