EN
All Categories
  Menu Close

  Anipro Bubbles No Slip метална купа 15.5 см, 0.2 л

  Manufacturer: AniPro
  Удобна и практична купа за храна и вода от метал с гума и модерна графична декорация - серия anipro Bubbles. Подходяща както за котки, така и за малки породи кучета. Изработена от комбинация от висококачествен инокс и гума с красив стилизиран десен с кръгли форми. Гумената основа предпазва от приплъзване на купата и надраскване на пода.
  SKU: 0403046, 0403048, 0403047
  4,90 лв.
  i h

  Удобна и практична купа за храна и вода от метал с гума и модерна графична декорация - серия anipro Bubbles. Подходяща както за котки, така и за малки породи кучета. Изработена от комбинация от висококачествен инокс и гума с красив стилизиран десен с кръгли форми. Гумената основа предпазва от приплъзване на купата и надраскване на пода.

  Може да се използва за суха храна, консерви или вода. Съдържанието на купата влиза в контакт със 100% натурален материал – инокс –, който притежава и естествени антибактериални свойства.

  Полираната метална повърхност на купата я прави лесна за почистване, може да се измие и в съдомиялна машина. Изработена от нетоксични материали.

  Купата е в кафяв/нежен розов цвят/бял с диаметър 15.5 см и вместимост 0.2 л

   

  Предлага се и в други цветове и размери.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *