EN
All Categories
  Menu Close

  ARTI MATRIX – УНИВЕРСАЛНО РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИ С КОСТИ, КАПСУЛИ, СУХОЖИЛИЯ, ХРУЩЯЛИ И СИНОВИАЛНА ТЕЧНОСТ

  Manufacturer: CAVALOR
  SKU: 472537
  574,90 лв.
  i h

  Arti Matrix – универсално решение на проблемите, свързани с костите, капсулите, сухожилията, хрущялите и синовиалната течност

  Cavalor Arti Matrix e уникално и универсално решение на проблемите, свързани с мускулите, костите, капсулите, сухожилията, хрущялите и синовиалната течност.

  Cavalor Arti Matrix е широко използвана хранителна добавка в конските върхови спортове. Може да се използва, когато има повишена нужда от специфични хранителни елементи за двигателната ситема ( в периоди на недостиг, причинени от артритни или артрозни проблеми).

  Cavalor Arti Matrix действа на няколко нива :

  • Доставя  необходимите хранителни вещества за ставите и ставната течност
  • Има силни противовъзпалителни качества
  • Разрежда кръвта, за да улесни транспортирането на нутриенти в малките кръвоносни съдове към ставите и да засили обратното изхвърляне на токсини от ставите
  • Стимулира съпротивителните процеси на тялото срещу авто-имунните реакции.

  Cavalor Arti Matrix  се използва също и при коне с чувствителна двигателна система и такива, които са подложени на тежки натоварвания.

  Състав и безопасност на продукта: Cavalor Arti Matrix обогатява ежедневната храна с изключителна богата гама от специфични албумини. Съдържа глюкозамин, хондроитин сулфат и микрокристалин хидрокси апатит (MCHC).  Също така някои типични минерали, витамини и аминокиселини, които играят решаваща роля за строежа на костите, капсулите, сухожилията, хрущялите, синовиалната течност и др. Благодарение на съдържащите се омега мастни киселини се стимулират и поддържат някои важни физиологични процеси. Съдържащата се коластра осигурява полипептиди с имунностимулиращи свойства и е изключително важна за периода на растеж.

  Приложение:

  Коне: 2 сашета за едно животно на ден ( = 30 гр)

  Състезателни коне: 3 сашета за едно животно на ден ( = 45 гр)

  За оптимални резултати се дава двойна доза през първата седмица. След това се продължава да се дава, докато конят не се възстанови напълно, но не по-малко от 8 седмици. В последствие, ако е необходимо, се повтаря нормалната доза на всеки 6 месеца за около 30 дни.

  Максимална доза на ден за едно животни е 90 гр ( = 6 сашета)

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *