EN
All Categories
  Menu Close

  Beaphar Calming Collar cat - успокояващ нашийник за котки

  Manufacturer: Beaphar
  Beaphar Calminig Collar за котки ефективно намаля проблемното поведение породено от стресови ситуации за котки от всички породи, размери и възрасти.
  SKU: 1007006
  14,90 лв.
  i h

  Beaphar Calminig Collar за котки ефективно намаля проблемното поведение породено от стресови ситуации за котки от всички породи, размери и възрасти. Безопасните и натурални съставки, които бавно се освобождават за период от 3-4 седмици, оставят вашата котка спокойна, уравновесена и отпусната, намалявайки проблемното поведение. Това може да бъде особено важно в домакинство с няколко котки (или други домашни любимци) тъй като котките са особено чувствителни към други животни и промени в тяхната среда.

  Успокояващият нашийник съдържа валериан и лавандула, които често се използват при медикаментите, борещи се със стреса и тревожността при хората и доказано намалява излишното мяукане, точене на нокти, безразборното маркиране и друго нежелано поведение. Дългото действие на нашийника намалява стреса при ситуации като нов член на семейството, пътуване, посещение при ветеринаря, фойерверки или гости вкъщи. Веднъж поставен, валерианът започва да се отделя веднага и кучето ще започне да се чувства по-спокойно до 1 час. Този нашийник има безопасен механизъм, който позволява на котката да си измъкне главата, ако нашийника заседне или се закачи някъде. 

  Упътване:  Не отваряйте пакетчето, ако няма да използвате нашийника веднага. Поставете нашийника, така че да можете да пъхнете два пръста между нашийника и врата на вашата котка.  Ако слагате нашийника на подрастваща котка, не забравяйте да го разхлабвате периодично. Отрежете излишната част от нашийника и я изхвърлете. За ефективно използване на нашийника той трябва да докосва кожата и да не се носи друг нашийник, тъй като това ще отслаби действието му. Ако бъде намокрен, нашийника ще започне да действа отново щом изсъхне. Отстранете нашийника, когато къпете котката и го поставете отново, когато животното изсъхне. Не поставяйте върху разранена кожа! Да не се използва върху котки под 12 седмична възраст!

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *