EN
All Categories
  Menu Close

  Beaphar Dental Kit – паста за зъби 100гр + четка за зъби

  Manufacturer: Beaphar
  Добре познатата паста за зъби вече в комбинация с четка за зъби! Предпазва от формирането на зъбен камък и е с вкус на черен дроб. Подходяща е и за котки и почиства плаката.
  SKU: 100827
  17,90 лв.
  i h

  Добре познатата паста за зъби вече в комбинация с четка за зъби! Предпазва от формирането на зъбен камък и е с вкус на черен дроб. Подходяща е и за котки и почиства плаката.

  Beaphar паста за зъби с вкус на месо осигурява всекидневна защита за зъбите на вашето куче. Тя неутрализира плаката и в резултат на това осигурява свеж дъх. Различните видове бактерии заедно с хранителните съставки полепват по зъбите на кучето и така образуват зъбната плака. Пастата за зъби Beaphar обаче съдържа ензими, които атакуват лошите микроорганизми и така предотвратяват образуването на плаката. Подходяща е за всички породи кучета!

  Триензимна защита: освен ензимите протеаза и глюкозооксидаза гелът и спреят за зъби Beaphar съдържа и трети ензим – амилоглюкозидаза. Този ензим по-бързо разгражда остатъците от храна до глюкоза (с пастата за зъби това става по естествен начин) като по този начин ускорява действието на глюкозооксидазата.

  1/ Протеаза – работи срещу образуването на плака като не позволява протеиновата структура да се превърне в Калций, а след това и в зъбен камък.

  2/ Амилоглюкозидаза – превръща нишестето от хранителните остатъци в глюкоза, която действа като гориво за третия ензим глюкозооксидаза. Третият ензим допълнително подпомага за по-ефективното превръщане на нишестето в глюкоза отколкото пастата за зъби, където това става по естествен път.

  3/ Глюкозооксидаза – превръща глюкозата в водороден прекис, който убива бактериите, отговорни за развитието на плаката.

  Произведено в Холандия

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *