EN
All Categories
  Menu Close

  Beaphar Duo -Malt Paste - малцова паста двуцветна, опаковка туба

  Manufacturer: Beaphar
  Beaphar Дуо малцовата паста е средство против образуване на топки косми в стомаха, което комбинира 2 действия в 1 туба.
  SKU: 110215
  12,90 лв.
  i h

  Beaphar Дуо малцовата паста е средство против образуване на топки косми в стомаха, което комбинира 2 действия в 1 туба. Стандартните малцови пасти действат основно за предотвратяване на образуването на топки косми в стомаха на котката. При по-нататъшното изхвърляне на космите обаче могат да се появят чревни проблеми. Ето защо Beaphar Duo-Malt paste има 2 функции:

  Фаза 1 предотвратява образуването на топки косми и ги прави по-хлъзгави, след което фаза 2 осигурява лесното им преминаване през червата и предотвратява чревните проблеми.  

  Малцова паста фаза 1 (тъмнокафява)

  Тази част от дуо малцовата паста съдържа допълнително количество малц, за да се предотврати формирането на топки косми в стомаха на котката и самите косми да се покрият с хлъзгав слой. Добавен е карамел да подпомогне действието на малца и за подобряване на вкуса на пастата.

  Малцова паста фаза 2 (светлокафява)

  Тази част от дуо малцовата паста съдържа освен малца и BIO-MOS. BIO-MOS e естествен компонент на клетките на маята, който създава условия за развитие на здравословна флора в червата на вашата котка. Здравословната чревна флора в отговор на това осигурява:

  • По-добро храносмилане;
  • Повишени съпротивителни сили;
  • Намаляване на негативното действие на вредните бактерии.

  По този начин Beaphar Duo-Malt Paste предотвратява чревните проблеми и стимулира естественото преминаване на погълнатите косми през стомаха и червата. Резултатът е без чревни проблеми за здрава и щастлива котка.

  Инструкция за употреба:

  Дългокосмести котки: По 6 см на ден от пастата върху храната или директно от тубата.

  Късокосмести котки: По 4 см на ден от пастата върху храната или директно от тубата.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *