BG
Категории
  Menu Close

  Beaphar Fresh Breath Easy Treat - хапки за свеж дъх и чисти зъби, с хлорофил

  Производител: Beaphar
  Вкусни лакомства, които са специално създадени, за да помогнат за намаляване на лошия дъх при кучета. Ако кучето има "кучешки дъх", това може да възникне в следствие от някой фактори като например останала храна.
  Складова единица: 1008051
  9,90 лв.
  i h

  Вкусни лакомства, които са специално създадени, за да помогнат за намаляване на лошия дъх при кучета. Ако кучето има "кучешки дъх", това може да възникне в следствие от някой фактори като например останала храна. Хранителни частици могат да се задържат по зъбите и да миришат, когато се разграждат, това може да доведе и до образуването на зъбен камъка понякога и миризмата идва от по-надолу по гърлото.

  Beaphar Fresh Breath са вашето решение на проблема. Тези лесни за даване лакомства съдържат хлорофилкойто е естествен растителен екстракт, добре известен със способността си да поеме лошите миризми. Третира и укрепва зъбите срещу плака и имат естествен действие на полиране, което помага за почистване на зъбите. Ние предлагаме да се започне с една хапка на 5 кг телесно теглодо максимум 15 на ден. Също така трябва два пъти седмично да миете зъбите на кучето с четка и паста или чрез друг метод (гел, вода за уста или спрей за зъби на Beaphar), за да запазите устата на вашето куче наистина чиста.

  Производител: Bepaphar, Холандия

  0.0 0
  Напиши отзив Close
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *
  *