EN
All Categories
  Menu Close

  Sorry - this product is no longer available

  Beaphar Joint Care Еasy Treat 150гр - вкусни хапки за кучета при ставни проблеми с пуешко и глюкозамин

  Manufacturer: Beaphar
  Хапки за кучета Beaphar Joint Care Еasy Treat са изключително вкусни заради пуешкото в тях.
  SKU: 110137
  14,90 лв.
  i h

  Хапки за кучета Beaphar Joint Care Еasy Treat са изключително вкусни заради пуешкото в тях. Но те са и много полезни за четириногите при загуба на жизненост, нежелание за разходка, както и при проблеми с изкачване на стълби например. Причината може да е скованост и възпаление на ставите, за което апетитните хапки може да помогнат.

  Проблеми като тези засягат както млади кучета, както и възрастните, независимо дали са от малки или големи породи. Развитието и поддържането на здрави сухожилия, стави и съединителна тъкан се подпомагат от редовния прием на глюкозамин, съдържащ се в хапките за кучета Beaphar Joint Care Еasy Treat. Вкусната рецепта ги превръща в най-лесния начин да дадете тези ценни хранителни вещества на домашния любимец.

  Употреба: Всеки ден давайте по една хапка на 5 кг телесно тегло. Хранителните добавки отнемат време за постигане на видим ефект и приложението трябва да продължи известно време, докато бъде постигнато значително подобрение. След това броят на хапките може да бъде намален до 1 на 10 кг телесно тегло, за да се поддържа добро състояние. Трябва да се отбележи, че някои кучета могат да реагират по-слабо, поради други основни условия. В тези случаи трябва да се потърси ветеринарен съвет.

  Съхранение: На сухо и хладно място.

  Винаги осигурявайте прясна питейна вода. Да НЕ се дава на котки. Пазете далече от деца. Съхранявайте на температура до 25° C.

  Състав: зърнени продукти, месо и месни продукти (мин. 4% пуешко), зеленчуци, зеленчукови протеини, минерали (мин.4% глюкозамин), масла и мазнини.

  Анализ: суров протеин 14.4%, сурови фибри 1%, сурови масла и мазнини 3.7%, сурова пепел 6.5%, влага 18%, калций 1%, фосфор 0.8%.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *