EN
All Categories
  Menu Close

  Beaphar Joint Care Paste 250гр - Паста за кучета за здрави стави (с глюкозамин, зеленоуста мида, хондроитин, вит.С и вит.Е)

  Manufacturer: Beaphar
  Паста за кучета Beaphar Joint Care Paste е много вкусна и затова лаещите приятели я приемат с удоволствие. Насърчава здравето и мобилността на ставите и поддържа гъвкавостта на животното.
  SKU: 110135
  25,90 лв.
  i h

  Паста за кучета Beaphar Joint Care Paste е много вкусна и затова лаещите приятели я приемат с удоволствие. Насърчава здравето и мобилността на ставите и поддържа гъвкавостта на животното. Направена е от натурални съставки и е така формулирана, че да подсилва ставите и да подпомага развитието и поддържането на сухожилията и съединителната тъкан.

  Пастата за стави Beapharсъдържа глюкозамин, за който е доказано, че подпомага хрущялите и поддържа естественото производство на синовиална течност в тялото, като по този начин позволява по-гладкото движение на ставите и връзките. Зеленоустата мида на прах е богат, естествен източник на хондроитин, който помага за регенериране и поддържане на здрав хрущял, както и за осигуряване на Омега 3 мастни киселини. Често се използва в медицината при хората поради своите противовъзпалителни ефекти.

  В паста за кучета Beaphar Joint Care Paste е добавен и витамин C за силна имунна система. Той ще допринесе за образуването на колаген и нормалната функция на хрущяла. Витамин Е пък предпазва клетките от оксидативен стрес.

  Употреба: Може да се смесва с храна или да се дава директно. Винаги дръжте на разположение прясна питейна вода.

  Препоръчителна дневна доза:

  • Кучетата с тегло под 5 кг – 3.5 гр (малка чаена лъжичка)
  • Кучетата с тегло 5-10 кг – 7 гр
  • Кучета с тегло 10-25 кг - 10 гр (десертна лъжица)
  • Кучетата с тегло над 25 кг - 15 гр (обилна десертна лъжица).

  Съхранение: Дръжте далеч от деца. Само за консумация на животни. Да се съхранява под 25° C. Не се държи в хладилник и не се замразява.

  Състав: масла и мазнини, мляко и млечни продукти, мекотели и ракообразни ( глюкозамин хидрохлорид 9%, зеленоуста мида на пра 0,4%), месо и месни продукти (хондроитин сулфат 4.1%), минерали, зърно.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *