EN
All Categories
  Menu Close

  Beaphar Joint Care Snack 175гр - вкусен снакс за кучета с агне, гов. и пиле, плюс глюкозамин и зеленоуста мида

  Manufacturer: Beaphar
  Никое куче няма да откаже от снакса за кучета Beaphar Joint Care Snack. А причината за това е страхотният вкус на агнешко, говеждо и пилешко.
  SKU: 110139
  8,90 лв.
  i h

  Никое куче няма да откаже от снакса за кучета Beaphar Joint Care Snack. А причината за това е страхотният вкус на агнешко, говеждо и пилешко. Добавени са също глюкозамин и екстракт от зеленоуста мида, които подпомагат здравите стави, както и развитието и поддържането на сухожилията и съединителната тъкан.

  Апетитно лакомство с вкус на месо. Припомняме, че глюкозаминът доказано подпомага изграждането на хрущялите и на свой ред възстановява ставната тъкан, което позволява по-плавно движение на ставите и връзките. Екстрактът от зеленоуста мида пък е естествен източник на хондроитин и ще спомогне за поддържането на здрав хрущял. Зеленоустата мида на прах пък е естествен източник на хиндроитин, който също спомага за поддържането на здрав хрущял и често се използва в здравеопазването при хората поради своите противовъзпалителни ефекти. Размерът, теглото, възрастта и скоростта на растеж могат да увеличат напрежението на ставите и проблемите да се задълбочат. Ако забележите промяна в поведението на вашето куче, като нежелание да ходи на разходка или проблем с изкачването на стълбите, то може да има възпалени стави.

  Употреба: За най-добри резултати хранете с една пръчка на ден като почерпка или награда. Може да се счупи на малки парченца и да се храни през целия ден. Кучетата трябва да се контролират по всяко време, докато се хранят. Снаксът не е подходящ за кучета под четири месеца. Винаги дръжте на разположение прясна питейна вода.

  Съхранение: Да се съхранява на хладно и сухо място. Само за консумация от животни.

  Състав: зърнени храни, месо и месни продукти ( 7% птиче, 4% говеждо, 4% агне), зеленчуци, зеленчукови протеини, масла и мазнини, мекотели и ракообразни ( 2% глюкозамин , 2% зеленоуста мида на прах)

  Анализ: суров протеин 23%, сурови фибри 0.5%, сурови масла и мазнини 4%, сурова пепел 4.5%, влага 16%, омега 6 0.2%.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *