BG
Категории
  Menu Close

  Beaphar Joint Care Tablets 60бр - таблетки за кучета с глюкозамин, хондроитин, вит.E

  Производител: Beaphar
  Таблетките за кучета Beaphar Joint Care са с глюкозамин, хондроитин и витамин Е, много важни за поддържането на ставите, хрущялите и съединителната тъкан.
  Складова единица: 110140
  39,90 лв.
  i h

  Таблетките за кучета Beaphar Joint Care са с глюкозамин, хондроитин и витамин Е, много важни за поддържането на ставите, хрущялите и съединителната тъкан. Специално формулирани са да се грижат за гъвкавостта на животното, така че то да се движи без болка.  Обогатени са с хондроитин, който често се използва в  здравеопазването при хората за противовъзпалителни ефекти. Вкусът на месо гарантира, че дори и капризните кучета ще ги заобичат.

  Съхранявайте на сухо и проветриво място, далеч от слънчева светлина. Дръжте далеч от деца. Само за консумация от животни.

  Употреба: за облекчаване на проблеми на кучета с възпалени стави е необходима по-висока доза за период от 4-6 седмици. След това поддържаща доза е достатъчна за силни стави.

   Тегло на кучето в кг

   Начална доза/ден

   Поддържаща доза /ден

   По- малко от 10кг

   1 таблетки

   ½ таблетка

   10-20кг

   2 таблетки

   1 таблетка

   20-40кг

   3 таблетки

   1-2 таблетки

   Над 40кг

   4 таблетки

   2 таблетки

  Таблетките могат да се дават директно на кучето или смесени с храната. Винаги осигурявайте прясна питейна вода.

  Съдържание: минерали, месо и месни продукти (хондроитин сулфат 18%), мекотели и ракообразни ( глюкозамин ходрохлорид 20%, дрожди

  Анализ: суров протеин 14%, сурови мазнини 2.2%, сурови фибри 18%, сурова пепел 26%, калций 6.8%,  фосфор 5%, калий 0.0086%

  0.0 0
  Напиши отзив Close
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *
  *