EN
All Categories
  Menu Close

  Beaphar Toothpaste –паста за зъби куче,против кариес, плака и за свеж дъх (аромат на дроб + ензими протеаза и глюкозо оксидаза)

  Manufacturer: Beaphar
  Предпазва от формирането на зъбен камък Вкус на черен дроб Подходяща е и за котки Почиства плаката Beaphar паста за зъби с вкус на месо осигурява всекидневна защита за зъбите на вашето куче.
  SKU: 100821
  10,90 лв.
  i h
  • Предпазва от формирането на зъбен камък
  • Вкус на черен дроб
  • Подходяща е и за котки
  • Почиства плаката

  Beaphar паста за зъби с вкус на месо осигурява всекидневна защита за зъбите на вашето куче. Пастата неутрализира плаката и в резултат на това осигурява свеж дъх. Различните видове бактерии заедно с хранителните съставки полепват по зъбите на кучето и така образуват зъбната плака. Пастата за зъби Beaphar съдържа ензими, които атакуват лошите микроорганизми и така предотвратяват образуването на плаката. Подходяща е за всички породи кучета!

  Триензимна защита: освен ензимите протеаза и глюкозо-оксидаза, гелът и спреят за зъби Beaphar съдържа и трети ензим – амилоглюкозидаза. Този ензим по-бързо разгражда остатъците от храна до глюкоза (с пастата за зъби това става по естествен начин), като по този начин ускорява действието на глюкозо-оксидазата.

  Протеаза – работи срещу образуването на плака, като не позволява протеиновата структура да се превърне в Калций а след това и в зъбен камък.

  Амилоглюкозидаза – превръща нишестето от хранителните остатъци в глюкоза, която действа като гориво за третия ензим глюкозооксидаза. Третият ензим допълнително подпомага за по ефективното превръщане на нишестето в глюкоза, отколкото пастата за зъби, където това става по естествен път.

  Глюкозооксидаза – превръща глюкозата във водороден прекис, който убива бактериите, отговорни за развитието на плаката.

  Произведено в Холандия.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *