EN
All Categories
  Menu Close

  Beaphar Veto Pure Bio Spot On куче едри породи

  Manufacturer: Beaphar
  Beaphar Veto Pure Spot On защита от бълхи, комари и кърлежи, предназначен за кучета над 12 седмици, предлага ефективна защита срещу вредители.
  SKU: 100133
  17,90 лв.
  i h

  Beaphar Veto Pure Spot On защита от бълхи, комари и кърлежи, предназначен за кучета над 12 седмици, предлага ефективна защита срещу вредители. Комбинацията от активни вещества предпазва от кърлежи и бълхи и освен това притежава свойства за поддържане на козината (кожата). Чрез препарата Spot On се постига освежаващ и хигиенизиращ ефект.

  Инструкции за употреба и прилагани количества: За кучета над 30 кг – 1 пипета (= 2 мл). Две пипети от 2 мл трябва да се използват по приложение и това трябва да се повтаря на всеки 28 дни/ 4 седмици. В случай че вашето куче се намокри прекалено (например при къпане или разходка), препоръчваме ви да приложите препарата отново след най-малко 7 дни от първоначалната употреба. Съдържанието на пипетката се накапва върху врата на кучето, така че капките да не могат да бъдат облизани (виж изображението). Spot On препаратът проявява целия си ефект веднага. 

  Указания: при поява на раздразнения на кожата употребата да се прекъсне.

  Мерки за първа помощ: При контакт с кожата да се измие обилно с вода и сапун. При контакт с очите да се изплакне обилно с вода в продължение на най-малко 10 минути. При поглъщане предизвикайте повръщане. Веднага се консултирайте с лекар и покажете опаковката. Може да се прилага активен въглен за медицински цели, разтворен във вода или течен парафин. При вдишване помещението да се проветри и пострадалия да се изнесе веднага и да се остави да почива в добре проветрено място. В случаи на гадене се консултирайте с лекар.

  Вид на препарата: течност.

  Активно вещество: екстракт от Маргоза 50 гр/кг, Ethyl N-acetil-N-butyl-.beta.-alaninat 50 гр/кг

  Цел на приложение: репелент

  Съдържание: 6 пипетки по 2 мл

  Произведено в Холандия

  Products specifications
  Размер
  Размер породиГолеми породи от 26 до 40 кг.
  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *