EN
All Categories
  Menu Close

  Beaphar - Противопаразитен спрей птици

  Manufacturer: Beaphar
  Bogena Birdspray e спрей против паразити за кафезни птици и гълъби.
  SKU: 130501
  18,90 лв.
  i h

  Bogena Birdspray e спрей против паразити за кафезни птици и гълъби.

  Дръжте внимателно птицата и напръскайте за няколко секунди от разстояние 25-30 см. Започнете от гърба към главата. Пръскайте срещу перата и то цялата перушина, не само части от нея. Не пръскайте директно срещу главата или открити части от тялото. За да обработите главата, използвайте кърпа или ръкавица и с нея разтрийте. При по-голямо заразяване обработете всички птици. Осигурете добра вентилация по време и след обработката. Ако е необходимо повторете след 14 дни.

  Препоръки: Преди употреба разклати! Препоръчва се използване на предпазни ръкавици, за да държите птицата. Отстранете водата за къпане, тъй като спреят е активен 2 седмици и птиците не трябва да се къпят.

  Съвет: При кокошинки, комари и други летящи инсекти, обработете и ъглите и кацалките.

  Контраиндикации: Болни птици да се третират само след съвет с ветеринарен лекар. Да не се третират птици по-малки от 3 месеца или такива с кожни проблеми.

  Мерки за безопасност: Да се пази от деца. Да се пази отделно от храна, напитки, храна за животни. Не яжте, пийте или пушете по време на третирането. Избягвайте контакт с очите, ушите, носа, устата, ануса. Запалимо. Не пръскайте близо до пламък или нагрети материали. Парите може да доведат до сънливост ли отпуснатост. Не вдишвайте изпаренията. Използвайте само в добре вентилирани помещения. Токсично за водни организми и пчели. Да се съхранява в сухи, тъмни, вентилирани помещения с температура до 25ºС.

  Съдържание: Перметрин 5г/л

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *