EN
All Categories
  Menu Close

  Beaphar Vitamin A 20мл - неразтворим във вода витамин А за птици

  Manufacturer: Beaphar
  Beaphar Витамин А за птици (не водоразтворим витамин) е добавка, която помага за предотвратяване на недостиг на витамин А. Витамин А е изключително важен за птиците.
  SKU: 1303713
  10,90 лв.
  i h

  Beaphar Витамин А за птици (не водоразтворим витамин) е добавка, която помага за предотвратяване на недостиг на витамин А.

  Витамин А е изключително важен за птиците. Не случайно липсата му е един от най-често срещаните проблеми при отглеждането им, често свързван със вторични инфекции.  

  Vitamin A 11600000 IU/кг

   

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   

  Вероятно всички сме запознати с това, че както ние така и домашните ни любимци се чувстваме по -малко жизнени при промяна на времето (пролетна умора), но има много повече обстоятелства, които влияят върху цялостното благосъстояние, като:

   

  • Болест и възстановяване;

  • Бременност и кърмене;

  • Период на линеене: витамините могат да подпомогнат този процес;

  • След употреба на лекарства, като за обезпаразитяване или антибиотици;

  • Когато домашните любимци не се хранят с пълноценна храна, те ще пропуснат основните витамини и минерали.

   

  Въпреки че добрата храна определя стандарта за добро здраве, допълнителният прием на витамини и минерали е също толкова важен. Витамините и минералите просто дават тласък на вашия домашен любимец да се възстанови, когато той/тя се нуждае най -много.

   

  Също така, някои витамини не могат да се произвеждат от тялото сами, като таурин за котки. Тауринът е важен за мозъка, сърцето и очите. Има и някои птици, които не могат да произвеждат витамин А, който е необходим за насърчаването на мембраните и клепачите. Поради тази причина ние избрахме да разработим пълна гама от здравни продукти, които съдържат много витамини и минерали, за да поддържаме вашия домашен любимец в добро здраве.

  Особено препоръчително е да давате на домашните любимци някои допълнителни витамини и минерали през есента и зимата, за да засилите имунната им система.

   

  Уверете се, че вашият любим домашен любимец получава най -оптималното хранене с гамата витамини и минерали на Beaphar.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *