EN
All Categories
  Menu Close

  Beaphar Vitamine B 50мл - съдържа 7 витамина, подходящ за кучета, котки, дребни животни, птици

  Manufacturer: Beaphar
  Beaphar Витамин В съдържа 7 различни витамина от групата В, които насърчават енергийния метаболизъм, подпомагат функционирането на нервната система, са важни за кожата и добре за козината.
  SKU: 1101162
  12,90 лв.
  i h

  Beaphar Витамин В съдържа 7 различни витамина от групата В, които насърчават енергийния метаболизъм, подпомагат функционирането на нервната система, са важни за кожата и добре за козината. Подпомагат смената на козината при кучетата, котките и дребните животни и помагат при линеенето на птиците. 

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Вероятно всички сме запознати с това, че както ние така и домашните ни любимци се чувстваме по -малко жизнени при промяна на времето (пролетна умора), но има много повече обстоятелства, които влияят върху цялостното благосъстояние, като:

  • Болест и възстановяване;

  • Бременност и кърмене;

  • Период на линеене: витамините могат да подпомогнат този процес;

  • След употреба на лекарства, като за обезпаразитяване или антибиотици;

  • Когато домашните любимци не се хранят с пълноценна храна, те ще пропуснат основните витамини и минерали.

   

  Въпреки че добрата храна определя стандарта за добро здраве, допълнителният прием на витамини и минерали е също толкова важен. Витамините и минералите просто дават тласък на вашия домашен любимец да се възстанови, когато той/тя се нуждае най -много.

   

  Също така, някои витамини не могат да се произвеждат от тялото сами, като таурин за котки. Тауринът е важен за мозъка, сърцето и очите. Има и някои птици, които не могат да произвеждат витамин А, който е необходим за насърчаването на мембраните и клепачите. Поради тази причина ние избрахме да разработим пълна гама от здравни продукти, които съдържат много витамини и минерали, за да поддържаме вашия домашен любимец в добро здраве.

  Особено препоръчително е да давате на домашните любимци някои допълнителни витамини и минерали през есента и зимата, за да засилите имунната им система.

   

  Уверете се, че вашият любим домашен любимец получава най -оптималното хранене с гамата витамини и минерали на Beaphar.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *