EN
All Categories
  Menu Close

  Biokat’s DEO Pearls Spring 700 g - Освежител за котешка тоалетна - Дезодориращи перли „Пролет”

  Manufacturer: Gimborn
  Biokat’s® Deo Pearls Spring Дезодориращи перли „Пролет”, с формула AromaProtect за защита на аромата Освежител за котешка тоалетна
  SKU: 605135
  19,90 лв.
  i h

  Хигиена и грижа за котешката тоалетна!

  С дезодориращите перли „Пролет” можете да освежавате Вашата котешка тоалетна според личните предпочитания и толкова често, колкото желаете. Потопете се в света на нашите аромати и се оставете да бъдете очаровани от специалната комбинация от прясно окосена трева и сутрешни капки роса. Свежи билки, бели цветя и нотка на мускус напомнят за една вълшебна пролет.

  Дезодориращите перли „Пролет” се отличават със своята формула за защита на аромата, която надеждно улавя неприятните миризми и освобождава нашия приятен аромат на пролет. В резултат на това формулата за защита на аромата AromaProtect, разработена от нашите експерти по котешка хигиена, осигурява трайно свързване на миризмите. Дезодориращите перли „Пролет” също така подсилват действието на слепване и по този начин ви позволяват да използвате нормалната котешка тоалетна по-дълго време.

  Препоръчителна доза: Поръсете върху тоалетната според нуждите.

  Пълнителят трябва да бъде изхвърлен заедно с битовите отпадъци или в контейнер за биологични отпадъци (в съответствие с местните разпоредби). Не изхвърляйте в канализацията! Съхранявайте опаковката на място, недостъпно за деца и домашни любимци - съществува риск от задушаване.

  Срокът на годност е неограничен при строго спазване на условията на съхранение.

  Съставки: естествена глина (бентонит), ароматизатор

  Условия на съхранение: съхранявайте при максимална относителна влажност 60% и температура от 10 до 30 С°.

  Партиден №: виж печата на опаковката. Нето тегло: виж опаковката. Съхранение: на сухо място. Производител: H.von Gimborn GmbH, Германия. Вносител: "Хайгер" EООД, 4000 Пловдив, бул. “Руски” 141;

   

   

   

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *