BG
Категории
  Menu Close

  Care + Super Premium храна за морско свинче

  Производител: Beaphar
  Care+ е изключително добре усвояема и добре балансирана супер премиум храна, която е разработена съвместно с ветеринарни лекари, диетолози и експерти по отглеждане на морски свинчета.
  Складова единица: 140247,140242
  9,90 лв.
  i h

  Care+ е изключително добре усвояема и добре балансирана супер премиум храна, която е разработена съвместно с ветеринарни лекари, диетолози и експерти по отглеждане на морски свинчета.

  Произведено в Холандия от Beaphar B.V. Предлага се в разфасовки от 250 гр, и 1.5 кг. 

  Специален производствен процес чрез високо налягане и температура, правят протеините лесни за усвояване. Всички вредни бактерии и вируси се елиминират от суровините при производствения процес като така се осигурява чиста и здравословна храна. Морските свинчета имат специални хранителни изисквания, защото те сами не произвеждат витамин С. Затова Care + е обогатена допълнително с витамин С. Тази храна има ниско съдържание на мазнини и е с Омега 3 и Омега 6 амино киселини. Също така са добавени ехинацея и спирулина.

  Специалната формула за предпазване на клетките чрез витамин Е осигурява здравето на клетките на заека. Хелатните минерали, които са покрити в протеинова обвивка, увеличават абсорбацията на храната и снабдяването на тялото с хранителните вещества. Добавени са FOS и MOS като пребиотици, които предпазват червата. Добавеният екстракт от Юка намалява миризмата от екскрементите и урината в дома, така морското свинче винаги има свежа околна среда и не пречи на никого.

  Разнообразието от съставки в Care+ осигурява здраве, жизненост и дълголетие. Хранейки свинчетои с Care+, можете да бъдете сигурни, че сте му осигурили най-добрата храна.

  Съвети за хранене: Морските свинчета трябва да се хранят два пъти на ден, което отговаря на техните естествени навици. През първите няколко дни наблюдавайте как свинчето приема храната и я смесвайте по малко със старата, ако е необходимо. Средно на ден морските свинчета консумират около 40 гр. Осигурявайте ежедневен достъп до прясна храна и вода.

  Съдържание: зърнени продукти, зеленчукови продукти (Юка мин 0.2%, Еханицеа мин.0.05%), Протеин от зеленчуци, Зеленчуци(Фруктоолигозахариди мин.0.009%), Минерали, Семена, Мляко и млечни про-дукти, Манан олиго-захариди( от клетъчна обвивка на маята), Алги ( Спирулина мин.0.0075%). 

  0.0 0
  Напиши отзив Close
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *
  *