EN
All Categories
  Menu Close

  Carny Duo Adult - лакомство за котки, различни вкусове

  Manufacturer: Animonda
  Храната за котки animonda Carny ® Duo Adult е не само иновативен нов продукт, но и истински деликатес за Вашата котка. Създадена е да служи като специално лакомство между храненията на Вашия домашен любимец. Никоя котка не може да устои на чудесното прясно месо в нея!
  SKU: Model: 0901110, 0901111, 0901112, 0901113
  3,45 лв.
  i h

  Храната за котки animonda Carny ® Duo Adult е не само иновативен нов продукт, но и истински деликатес за Вашата котка. Създадена е да служи като специално лакомство между храненията на Вашия домашен любимец. Никоя котка не може да устои на чудесното прясно месо в нея!

  Името Duo обяснява всичко: двата слоя пилешко месо и филета от риба тон с две различни консистенции са истински акцент, както визуално, така и като вкус.

   

  Carny Duo Adult Filet & Liver from Chicken in jelly 70 g - лакомство за котки с пилешки дроб и филе

  Като месоядни по природа животни, котките са много придирчиви към това, което ядат, и не можете да ги заблудите, когато става въпрос за качество. Ето защо храната animonda Carny ® Duo Adult се прави от пресни месни съставки като сърце, бял дроб и черен дроб. Те се обработват бързо и внимателно, за да запазят всички основни хранителни вещества. Натурални, неподправени и с типичния вкус на месо, който котките толкова обичат.

  Съдържание: Пилешко филе 40%, пилешки черен дроб 22%, ориз, слънчогледово олио.

  Аналитичен състав: Протеин 11,5%, мазнини 0,5%, сурови фибри 0,5%, сурова пепел 1%, влага 86,5%.

   

  Carny Duo Adult Tuna With Chicken Filet in jelly 70 g - лакомство за котки с желирано пилешко филе

  Съдържание:  Риба тон 28%, пилешко филе 20%, картофено нишесте, слънчогледово олио.

  Аналитичен състав:  Протеин 9,5%, мазнини 0,7%, сурови фибри 0,5%, сурова пепел 1%, влага 88%.

  animonda – хранене с познание, любов и грижа!

  Произведено в Германия от производител на храни за домашни любимци с повече от 25-годишен опит.

  ********************************************************************

  animonda – Голямото име на деликатесна храна за домашни любимци

  За много хора домашните любимци са част от семейството със статус на най-добър приятел. В продължение на три поколения компанията Stockmeyer Verwaltung AG израства до един от водещите немски производители на висококачествено месо и месни деликатеси за хора. Част от този концерн е и Animonda GmbH., който има за цел благополучието на нашите домашни любимци, като насочва своите проучвания, производство и маркетинг към висококачествените храни за котки и кучета.

  Продуктът е специално създаден от любители на животните, за които качеството на живот и добруването на домашните любимци е от изключително значение. Затова те са създали рецепти, с които да осигурят на своите любимци качествено хранене, като част от качественото съществуване.

  Жизненост и здраве от купата за хранене

  Всички продукти са създадени в съответствие с най-новите научни открития, засягащи здравето и чувствителността на животните. Затова са натурални, свежи и без абсолютно никакви неразрешени оцветители. Подбраните свежи съставки се подготвят толкова внимателно, че техните жизнени съставки остават почти непроменени. Гарантираме, че надписът върху опаковката наистина отговаря на съдържанието. В разнообразната и добре балансирана програма на хранене на animonda  продуктите са така създадени, че да отговарят на специфичните изисквания на животните - възраст, тегло, активност, както и специални изисквания или обстоятелства като алергии, непоносимости или метаболитни проблеми. Освен това сме развили и специални диети за домашни животни, страдащи от специфични проблеми.

  Експерти по храната за домашни любимци ежедневно проверяват качеството. Процесът на производство е сертифициран съгласно стандарта за качество ISO 9001. Постоянно е под вътрешен и външен контрол и подлежи на внимателно научно наблюдение. В развитието на продуктите ветеринарите и експертите по хранене в animonda си взаимодействат с водещи немски и европейски университети. Също така голям принос имат и развъдниците, любителите на домашни животни и богатото ноухау в производството на хранителни продукти.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *