EN
All Categories
  Menu Close

  Felix CRUNCH & SOFT - суха храна за зрели котки с пиле, пуйка и зеленчуци

  Manufacturer: FELIX
  SKU: 0126(felix)
  9,39 лв.
  i h

  Едно вкусно преживяване за пораснали котки. Тази суха храна Ви очарова с невероятната и вкусна комбинация от хрупкави крокети и нежни сочни късчета месо. Балансирана храна с месо като източник на протеини, обогатена с витамини A, E и D3, както и таурин. Тауринът е от особено голямо значение за котките, тъй като те могат да си го набяват единствено чрез храната. Той укрепва очния нерв на Вашата котка и подобрява сърдечната дейност. Витамин A също е незаменим за зрението на Вашата любимка. Витамин D укрепва зъбите и костите. Останалите минерали и микроелементи способстват за подобряване на общото й състояние и жизненост. Важните мастни киселини, като например Омега 6, правят козината на домашния тигър лъскава и здрава и се отразяват отлично на обмяната на веществата. С всяко хранене сетивата на Вашата любимка се събуждат отново и отново.

  Свойствата на продукта накратко:

  • Самостоятелна храна за пораснали котки
  • Kомбинация от хрупкави крокети и нежни сочни късчета месо
  • С вкусно месо
  • Витамини и минерални вещества: за здрави кости и зъби, засилват съпротивителните сили на организма и подобрятат тонуса
  • Таурин: полезен за зрението, подобрява сърдечната дейност
  • Важни мастни киселини: за здрава кожа и лъскава козина
  • Произведен от продукти с изключително качество

  Комплексна балансирана и вкусна храна, която ще достави на Вашия пакостник всичко, от което се нуждае, за да бъде здрав и да се радва на живот, пълен с приключения.

  Аналитични елементи

  Състав
  зърнени храни, месо и месни субпродукти (10%*), растителни белтъчни екстракти, масла и мазнини, вторични растителни продукти, глицерин, минерални вещества, захар, мая, зеленчуци (в Хрупкавите крокети: 0,2% сушени зеленчуци съответстват на 1% зеленчук).

  *съответства на 20% рехидратирано месо и месни субпродукти, с мин. 4% говеждо, 4% пиле и 4% друго месо. Сочните късчета съдържат с 15% повече месо от хрупкавите крокети.

  Добавки
  Хранително-физиологични добавки:
  витамин A (13.000 IU/кг), витамин D3 (1.050 IU/кг), витамин Е (90 IU/кг), желязо [E1] (150 мг/кг), йод [E2] (2,5 мг/кг), мед [E4] (36 мг/кг), манган [E5] (16 мг/кг), цинк [E6] (190 мг/кг), селен [E8] (0,24 мг/кг), таурин (900 мг/кг).

  С оцветители и антиоксиданти.

  Аналитични елементи

  суров протеин31.0 %
  мазнини10.5 %
  сурови влакнини2.5 %
  сурова пепел

  7.3 %

   

  Препоръка за хранене
  Felix Crunchy & Soft с месо е самостоятелна храна за пораснали котки.
  Препоръчителни дози храна за 4-килограмова котка, на ден:

  • Само суха храна: 70 г
  • Суха и консервирана храна: 50 г суха + 1 опаковка (100г) консервирана храна*

  *например който и да е вариант от серията „FELIX Felix As Good As It Looks“, за пораснали котки в опаковка по 100г

  Тези количества са ориентировъчни и се препоръчват за котки със средна активност при нормална температура на околната среда. Индивидуалните потребности могат да варират. В случай на необходимост, коригирайте количеството храна, така че да запазите теглото на котката оптимално и здравословно. Котката винаги трябва да има на разположение прясна вода за пиене.

  Products specifications
  Възраст
  Възрастнад 1 година
  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *
  Customers who bought this item also bought