BG
Категории
  Menu Close

  FRISKIES ADULT - Суха храна за възрастни котки със сьомга и зеленчуци

  Производител: Friskies
  Складова единица: 1502334
  2,69 лв.
  i h

  FRISKIES Суха храна за възрастни котки, със сьомга и зеленчуци

  FRISKIES Adult е 100% пълноценна и балансирана храна, приготвена с подбрани, качествени продукти, за да осигури на Вашата котка това, което обича, и от което се нуждае.
  Тонизира мусккулите и поддържа здрави зъбите и костите и здрав уринарния тракт.
  НАСОКИ ЗА ХРАНЕНЕ: Количествата за поддържане на котка в зряла възраст са базирани на средно активни котки при нормална температура на околната среда. Индивидуалните нужди се различават и дажбите трябва да се приспособяват за поддържане на здравословното тегло на котката. Винаги осигурявайте прясна и чиста вода за пиене. Достатъчната консумация на вода е необходима за здравословното ежедневно хранене.

  Съставки: Зърнени храни, месо и месни субпродукти, екстракт от зеленчукови протеини, масла и мазнини, субпродукти със зеленчуков произход, риба и рибни субпродукти (1.6%*), минерали, зеленчуци (0.6%**), мая.
  *еквивалент на 4% риба и рибни субпродукти, с мин. 4% сьомга в гранулите с форма на риба, еквивалент на 3% сьомга в продукта.
  **еквивалент на 4% рехидратирани зеленчуци в гранулите с форма на тризъбец, с 0.15% еквивалент на 1% зеленчуци в продукта.

  Добавки: Хранителни добавки: IU/kg: Vit A: 12 500; Vit D3: 1 000 mg/kg: Железен сулфат монохидрат: 145; Калциев йодат анхидрид: 2.4; Меден сулфат пентахидрат: 35; Манганов сулфат монохидрат: 15; Цинков сулфат монохидрат: 182; Натриев селенит: 0.23; Таурин: 870. Оцветители*и антиоксиданти. *без добавен изкуствени оцветители.

  Аналитични съставки: Протеини: 30%; Съдържание на мазнини: 11%; Сурова пепел: 8%; Хранителни влакнини: 3%; Линолова киселина: 1.8%; Арахидонова киселина: 0.1%.

  Продуктови спецификации
  Възраст
  Възрастнад 1 година
  0.0 0
  Напиши отзив Close
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *
  *