EN
All Categories
  Menu Close

  Hill's Science Plan Kitten Sterilised – пълноценна суха храна за кастрирани котенца до 1 година, с пилешко

  Manufacturer: Hill's
  Hill's SCIENCE PLAN Sterilised Kitten за котенца се базира на уникалните познания на Hill's за специфичните потребности на кастрираните котенца. Тя осигурява висококачествен протеин за развитие на мускулите, в комбинация с контролирани мазнини за предотвратяване на риска от напълняване след кастрацията. В допълнение уникалният микс от антиоксиданти подпомага имунната система и растежа на котенцата. Тази храна осигурява балансирано развитие на здравите котенца.
  SKU: 607264, 607265, 607293
  10,90 лв.
  i h

  Hill's SCIENCE PLAN Sterilised Kitten за котенца се базира на уникалните познания на Hill's за специфичните потребности на кастрираните котенца. Тя осигурява висококачествен протеин за развитие на мускулите, в комбинация с контролирани мазнини за предотвратяване на риска от напълняване след кастрацията. В допълнение уникалният микс от антиоксиданти подпомага имунната система и растежа на котенцата. Тази храна осигурява балансирано развитие на здравите котенца.

  • Вкусна, питателна и лесносмилаема
  • Балансирана храна с висококачествен протеин за здрави мускули и здравословно тегло
  • Антиоксиданти за здрава имунна система
  • Контролираното съдържание на мазнини осигурява точното количество енергия за поддържане на здравословно тегло при подрастващите котенца след кастрация.
  • Суха храна за котенца, специално разработена за здравословно развитие и силен имунитет на кастрирани котенца
  • Тази храна осигурява здравословно израстване за кастрираните котенца
  • Приготвена с естествени съставки с добавени витамини, минерали и аминокиселини
  • Приготвя се от висококачествени съставки
  • Препоръчва се от ветеринарните лекари

  Суха храна с пилешко за кастрирани котенца, която подпомага здравословното развитие с балансирани хранителни вещества за здрав имунитет и поддържане на теглото.

  Храна с отличен вкус за дълъг и щастлив живот. Вие и Вашият любимец имате дълбока и специална връзка. Защото всеки миг, който прекарвате заедно, е специален, и именно затова ние се стараем да ви дарим с повече такива мигове.

  Благодарение на висококачествените си съставки и подходящите хранителни вещества, Hill's Science Plan дава на Вашата котка храната, от която се нуждае, за да бъде здрава и щастлива през целия си живот. 

  Нашата храна за котки се прави от най-висококачествени съставки. Тези съставки трябва да отговарят на нашите строги изисквания за чистота и съдържание на хранителни вещества, които изисквания надвишават стандартите на индустрията.

  Вие можете да промените живота на кучетата и котките в центровете за бездомни животни. С всяка покупка на Hill’s Science Plan вие помагате за изхранването на над 100 000 бездомни животни, всеки ден, 365 дни в годината. Научете още на hillspet.bg/mission-forever-friend.

  100% гаранция за удовлетвореност или можете да върнете опаковката. Ние сме уверени, че Вашият домашен любимец ще се наслаждава на продуктите Hill's. Толкова сме уверени, че предлагаме 100% гаранция за връщане на парите. *

  * Можете да върнете продукта, в обекта, от който сте го закупили, като в опаковката трябва бъде минимум 90% от съдържанието и да е придружена от касовия бон.

   

  ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ДНЕВНИ ДАЖБИ

  Моля, вижте опаковката за пълни инструкции за хранене.Коригирайте количествата на хранене, ако е необходимо, за да поддържате оптимално тегло.Ако не сте сигурни, попитайте вашия ветеринарен лекар.

  За пръв път ползвате тази храна? Смесвайте увеличаващо се количество от новата храна с намаляващо количество от старата храна в рамките на 7 или повече дни. Винаги оставяйте прясна вода за пиене! Хранителните потребности на домашните любимци се променят с възрастта. Консултирайте се с ветеринарния лекар при всеки преглед.

   

  Млади кастрирани котки, от операцията до 1 година
  Препоръчителни дневни дажби

  Тегло на котката - кг

  Количество на ден - г

  0,5

  20

  1

  35

  1,5

  45

  2

  55

  3

  80

  4

  95

  5

  115

  6

  130

  7+

  20 г / кг

   

  СЪСТАВ: Дехидратиран пилешки и пуешки протеин (пилешко 29%; общо домашни птици 45%), царевица, животински мазнини, сушена цвеклова пулпа, минерали, овкусител от животински произход, рибено масло, растително масло, ленено семе, целулоза.

   

  АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ:  Протеин 38,5%, мазнини 21,7%, сурови влакнини 1,8%, сурова пепел 7,6%, калций 1,3%, фосфор 1,1%, натрий 0,47%, калий 1,0%, магнезий 0,11%; на кг: Витамин A 9022 IU, витамин D3 773 IU, витамин E 600 мг, витамин C 90 мг, бета-каротин 1,5 мг.

   

  ДОБАВКИ НА КГ: Хранителни добавки: 3b103 (желязо) 63,7 мг, 3b202 (йод) 1,6 мг, 3b405 (мед) 6,3 мг, 3b502 (манган) 6,6 мг, 3b603 (цинк) 112 мг, 3b801 (селен) 0,1 мг, с естествен антиоксидант.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *