EN
All Categories
  Menu Close

  Mark + Chappell DENTI-CARE CHEWS дентални таблетки

  Състав: калциев карбонат, бирена мая.
  SKU: 5955
  18,90 лв.
  i h

  Дъвчащите таблетки 2 в 1 Dent-Care съдържат уникална смес от екстракт от нар, мента и масла от семена от магданоз за освежаване на дъха на вашето куче, като същевременно помагат за намаляване на зъбната плака. Този естествен антиоксидант, екстракт от нар, също има допълнителна полза от подпомагане на имунитета и насърчаване на образуването на колаген във венците.
  С антибактериално масло от магданоз за намаляване на бактериите в устата
  Съдържа масло от мента за освежаване на дъха на вашия домашен любимец
  Екстракт от нар за намаляване на зъбната плака.

  Указания за употреба:
  2in1 Denti-Care Chews са вкусни, лесно смилаеми таблетки, които трябва да се хранят на вашия домашен любимец между храненията. За да се улесни дъвченето, таблетката може да се разреже на две. 2 в 1 Denti-Care Chews трябва първоначално да се дава на вашия домашен любимец в продължение на 15 последователни дни, след което да се приема на всеки втори ден за толкова дълго, колкото желаете. Подходящо за кучета от 2-месечна възраст и за котки от 3-месечна възраст.

  Добавки на кг: Сензорни добавки: Натурален аромат, Punicagranatum (екстракт от нар) 1000 mg, масло от мента 1000 mg, масло от семена на магданоз 250 mg.
  Аналитични съставки: Суров протеин 13,4%, Сурови масла и мазнини 2,8%, Сурова пепел 65%, Сурови фибри 0,3%, Съдържание на влага 2,9%, Калций 25,5%, Фосфор 0,4%, Натрий 0,07%.
  Съставки: калциев карбонат, бирена мая, натурален аромат, екстракт от нар (Punica granatum), масло от мента, масло от семена на магданоз.
  Гарантиран анализ: Суров протеин (мин.) 12,9%, Сурова мазнина (мин.) 2,5%, Сурова пепел (макс.) 67,4%, Сурови фибри (макс.) 0,6%, Съдържание на влага (макс.) 3,2%, Калций 22,44 %, фосфор 0,34%, натрий 0,07%.

  Дозировка:

  Котки:

  • До 5 кг 1/2 таблетка дневно


  Кучета:

  • До 10 кг 1 таблетка дневно
  • До 15 кг 1 1/2 таблетки дневно
  • До 20 кг 2 таблетки дневно
  • 20 кг + 3 таблетки дневно

  Условия за съхранение:
  Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *