EN
All Categories
  Menu Close

  Sorry - this product is no longer available

  PRESTIGE ADULT MAXI 15 + 3 кг Пълноценна храна за пораснали кучета от едри породи

  Manufacturer: Pro-Nutrition Flatazor
  Пълноценна храна за пораснали кучета от едри породи ЗАЩИТА НА СТАВИТЕ (хондроитин и глюкозамин) Вложените: хидролизиран хрущял (богат на хидролизиран колаген от морски организми), хондроитин сулфат и глюкозамин сулфат (от морски източници) осигуряват защита и подкрепа на костите и ставите. ЖИЗНЕНОСТ Балансираното снабдяване на животинския организъм с 40 базови хранителни вещества, добавката на защитени витамини и природни антиоксиданти (полифеноли от ябълкови влакнини и от екстракти от розмарин) даряват здраве и жизненост на Вашето куче. БЕЗОПАСНОСТ И КОМФОРТ В ХРАНОСМИЛАТЕЛНАТА СИСТЕМА Комбинацията от пробиотици (Enterococcus faecium) и пребиотици (FOS) насърчава развитието на полезна чревна флора. Лечебната глина и бирената мая подпомагат преминаването на храната през храносмилателната система. Размерът на гранулата също е съобразен да осигури оптималнохраносмилане.
  SKU: 1683
  149,90 лв.
  i h

  Инструкции за хранене:Давайте постепенно от храната, за да направите плавен преход между старата и новата храна, като предлагате гранулите сухи или овлажнени в количество според таблицата, отпечатана на гърба на опаковката. Дневните дажби се коригират в зависимост от породата, теглото и активността на животното. Осигурете питейна вода на разположение.

  Съхранение:За да се запазят всички качества на храната, тя трябва да се съхранява на прохладно, тъмно и сухо място.

  Състав: дехидратирани животински протеини (мин. 23%) (пилешко, патешко, пуешко, свинско ), царевица, пшеница, животинска мазнина, ленено семе, грах, ябълкови влакнини, патешка мас, животински протеинови хидролизати, сърцевина от захарно цвекло, бирена мая, рибни автолизати (0,6%), фруктоолигозахариди, морска сол, пептиди с морски произход (хидролизиран колаген тип II), хондроитин сулфат, глюкозамин сулфат, екстракт от розмарин, Enterococcus faecium (4b1707)(пробиотици), витамини и микроелементи.

  Products specifications
  Размер
  Размер породиГолеми породи от 26 до 40 кг.
  Възраст
  Възрастнад 1 година
  *
  *
  *
  *