EN
All Categories
  Menu Close

  Sorry - this product is no longer available

  Project Blu Danube Domino - легло от 100% рециклирани материали

  Danube domino - легло за кучета, изработено от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфорт.
  SKU: 8707006 8707007 8707008 8707009 8707010
  71,90 лв.
  i h

  Danube domino - легло за кучета, изработено от устойчива и качествена полиестерна материя за максимален комфорт.Тези продукти са направени от пластмасови бутилки от океаните и рециклирани дрехи, в опит да поддържат нашата планета чиста. Въпреки че част от тъканта произхожда от пластмаса, тези легла са супер меки, удобни и създадени да издържат. Количество използвани пластмасови бутилки за продукт:

  • за размер XS - 41 бр;
  • за размер S - 58  бр;
  • за размер L - 104 бр;
  • за размер XL -133 бр.

  Продуктите на Project Blu не само са добри към майката земя - те също така са проектирани да комплиментират модерния интериор и модните тенденции. Всички легла са машинно изпрани. Препоръчва се да се изпират на температура до 30° C.

   

  От изобретението си преди около 100 години пластмасата се превърна в неразделна част от нашето ежедневие, но всяка година около осем милиона тона се озовава в океана, където може да бъде смъртоносна. Продуктите на Project Blu преобразуват тази пластмаса и я превръщат в рециклирана полиестерна прежда и пълнежи. Това от своя страна намалява заплахата за нашата екосистема.

  80% от океанските отпадъци са от най-бедните държави в света. Работейки с местни общности, пластмасата се превръща в ценен ресурс, като се рециклира, вместо да се изхвърля. 

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *