EN
All Categories
  Menu Close

   

   

  Препоръчай ни на приятел и получи 10 лв. отстъпка .

  Влез в профила си напиши името и мейла на свой приятел в " Бонус покани приятел" и имаш възможност да получиш 10 лв. , които да ползваш при следващи поръчки . След като ни изпратите информация за вашия приятел , той получава код, който при регистрация въвежда в полето Покани приятел. Кодът е валиден 30 дни.

  За всeки Ваш приятел, който се регистрира и направи 1 поръчка на стойност поне 10лв, Вие получавате 10 лв. (под формата на код за отстъпка), който можете да използвате за Вашите поръчки на стойност от 100 лв. нагоре след като го въведете в Код за отстъпки и ваучери ! След всеки регистриран и поръчал ваш приятел , Вие ще получавате мейл с код за отстъпка 10лв. .

   

  Извикайте всички ваши приятели с домашни любимци , очакваме ги с нетърпение .

  Вашите ваучери се натрупват със всеки препоръчан и регистриран ваш приятел направил поръчка за 10лв.  Може да използвате по един код на всеки 100лв. Пример при направена поръчка на стойност 200 лв. можете да въведете  2бр. от получените кодове на мейл и ще получете отстъпка от 20лв. .  

  Получавайки следващия си код с отстъпка за 10лв. на мейл ,Вие ще виждате и вашите неизползвани кодове с отстъпки на стойност 10лв. 

   

  Какво получават вашите приятели при регистрация при нас ?

  При регистрация получават 10 % отстъпка като новорегистрирал се потребител .

  Могат също да се възползват от програмата ни Покани приятел.

  След първата направена поръчка , се включват в нашата лоялна програма , която могат да разгледат ТУК