EN
All Categories
  Menu Close

  Savic Закрита котешка тоалетна HOP IN с капак и вход отгоре, 58.5 х 39 х 39.5см

  Manufacturer: Savic
  Hop in - котешка тоалетна с вход отгоре от Savic, Белгия Hop In е модерна котешка тоалетна с вход отгоре.
  SKU: 0602051
  52,90 лв.
  Your price: 47,61 лв.
  i h

  Hop in - котешка тоалетна с вход отгоре от Savic, Белгия

  Hop In е модерна котешка тоалетна с вход отгоре. Тя се препоръчва за котки, които уринират без да влизат в съда, уринират назад или обичат да разпръскват назад постелката и отпадъците. Идеална е за семейства с малки деца, които няма да имат достъп до входа на тоалетната. Също ако отглеждате и куче, и котка, по този начин кучетата не безпокоят котките и нямат достъп до тоалетната.

  Едно от най-важните предимства на Hop In е леко наклонената повърхност на капака с дупки. Докато котката ходи по капака, когато излиза от тоалетната, полепналата по лапите ѝ постелка за котешка тоалетна пада през дупките обратно в тоалетната. Големият изход на тоалетната я прави лесна за излизане и е подходяща и за големи котки.

  Всекидневното почистване на тоалетната е лесно, благодарение на куката за лопатка (лопатка не е включена), лесното отваряне на капака и възможността да бъде закачен за тоалетната. Вдлъбнатините на дъното улесняват повдигането при изсипване на замърсената постелка в коша за боклук.

  Размери: 58.5 х 39 х 39.5см

  Цветове: антрацит и мока

  Съвет: Поставете Hop In в ъгъла на стаята, за да спестите място и за да насърчите котката да минава по цялата дължина на капак и да изтръсква лапите си.

  Произведена е в Белгия.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *
  Customers who bought this item also bought