EN
All Categories
  Menu Close

  Savic Тоалетна за малки кученца Junior 56 x 39 x13см

  Manufacturer: Savic
  Тази отворена тоалетна е идеална за кученца за тоалетни тренировки, също така като тоалетна за малки, стари кучета или кучета с ограничена подвижност, както и за малки кучета, които не могат да излязат навън.
  SKU: 0602012
  25,90 лв.
  i h

  Тази отворена тоалетна е идеална за кученца за тоалетни тренировки, също така като тоалетна за малки, стари кучета или кучета с ограничена подвижност, както и за малки кучета, които не могат да излязат навън. Ако се използва за кучета, винаги слагайте специална постелка за кучешка тоалетна. 

  Тази отворена тоалетна за котки е идеална за котенца, по-големи котки и котки с проблеми в ставите. Тя има нисък вход, което улеснява по-малко мобилните котки да влизат и излизат.

  Инструкции за употреба: Напълнете тоалетната с пълнеж за котки или кучета до линията. Трябва да отстранявате бучки от отпадъци и/или екскременти всеки ден с лопатка за отпадъци. Здравата тоалетна е изработена от издръжлив материал. За да гарантирате дълготрайтната ѝ употреба, трябва да я почиствате с мек препарат, вода и мека кърпа.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *