EN
All Categories
  Menu Close

  Savic Транспортна чанта Trotter Happy Planet

  Manufacturer: Savic
  Trotter Happy Planet от Savic с поглед към дизайна и лекотата на използване. Най-доброто за нашите домашни любимци и нашата планета, съчетано с нов живот за пластмасовите отпадъци. Размери: 49 x 33 x 30см
  SKU: 0602440 0602441
  42,90 лв.
  i h

  Trotter Happy Planet от Savic с поглед към дизайна и лекотата на използване. Най-доброто за нашите домашни любимци и нашата планета, съчетано с нов живот за пластмасовите отпадъци. Happy Planet - ежедневен комфорт и сърце за околната среда в едно. Trotter Happy Planet, направен от най-малко 90% материали след консумацията, е чанта за транспортиране на домашни любимци с модерна форма, препоръчва се за котки и малки кучета с тегло до 5 кг. 

  Транспортната кутия Trotter има входна врата с метално покритие. Дръжката позволява лесно да носите вашия домашен любимец със себе си и се препоръчва за транспорт с кола, лодка, влак или самолет. Има достатъчно вентилационни отвори, за да се гарантира циркулация на въздуха за максимален комфорт. Транспортният превозвач Trotter отговаря на стандартите IATA (Международна асоциация на въздушното движение). Използвайки материали след консумацията, можем да намалим въздействието върху природата.

  По-малко отпадъци, повече радост.
  Устойчивата бизнес практика означава да се произвежда ефективно и да се гарантира дълъг живот. С пластмасовите отпадъци, произведени от постконсумативен и постиндустриален материал, Savic активно допринася за кръгова икономика и за устойчив свят. Пластмасовите изделия, които изхвърляме като общество всеки ден, сега получават нов живот като модерни продукти за домашни любимци.

  Вдъхновени от природата.
  Използвайки материали след консумацията, можем да намалим въздействието върху природата. Цветовата палитра на Happy Planet е вдъхновена от тази цел. Меките зелени и кафяви цветове задават тон. Разпознаваем дизайн със свеж вид. Създайте спокойствие за вас и за планетата.

  Поддържайте кръга.
  Добавете сила към обещаниетo за устойчивост и кажете „да“ на един кръгов свят. Всички продукти от гамата Happy Planet са напълно рециклируеми. По този начин помагате да запазим мисията жива. Планетата ви благодари - и ние също!

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *