EN
All Categories
  Menu Close

  Sera Blackwater Aquatan® за тропически аквариум (черна вода акватан при смяна на водата)

  Manufacturer: Sera
  Sera Blackwater Aquatan е стабилизатор за вода с ефект на тропическа вода. Подходящ е за сладководен аквариум. Препоръчва се за здравословна програма за вашите рибки, скариди и раци. Предлага се в опаковка от 100 мл.
  SKU: 1212010
  9,90 лв.
  Your price: 8,91 лв.
  i h

  Sera Blackwater Aquatan е стабилизатор за вода с ефект на тропическа вода. Подходящ е за сладководен аквариум. Препоръчва се за здравословна програма за вашите рибки, скариди и раци. Предлага се в опаковка от 100 мл.

  Продуктът е с новата Bio Protect Formula, която преобразува чешмяната вода до чиста и съответстваща на изискванията на рибките вода, точно както в тропическите реки.

  • Жизнени и здрави рибки, скариди и раци;
  • Вода, съответстваща на естествените местообитания, подпомага оцветяването и естественото поведение;
  • Незабавно премахва тежките метали;
  • Не променя рН;
  • Потиска растежа на неприятните водорасли;
  • Осигурява дълготраен, натурално тъмен нюанс на водата;
  • Изкючително икономичен.

  Инструкция за използване: Добавете по 1 пълна капачка (10 мл) на всеки 50 л аквариумна вода. Временното помътняване е необходимо и показва ефективността на продукта. Помътняването ще изчезне след няколко часа и водата ще стане чиста и естествено тъмна.

  Да се пази от деца и домашни животни!

  ********************

  Кристално чиста тропическа вода с новия подобрител blackwater aquatan®. За да се чуват като у дома си тропическите рибки, мекотели и растения, те се нуждаят от особено чиста вода с характерни показатели и оцветяване. Сега има новия Blackwater Aquatan®, който създава вода, подобна на тази в естествените обитания и осигурява жизненост и здраве за вашите рибки, скариди и раци.

  Дълготраен тропически цвят на водата е постижим за собствениците на биотопни аквариуми благодарение на новия изключително икономичен подобрител. Водата от чешмата, съдържаща агресивния хлор, и някои тежки метали се превръща в тъмна, прозрачна и собразена с изискванията на рибките вода - без промяна на рН.  

  Резултатът: Вода, подобна на тази в естествените местообитания, повишваща жизнеността и здравето на рибките, раците и скаридите, техните цветове и естествено поведение. Освен това намява количеството светлина преминаваща през водата и оттам намалява растежа на неприятните водорасли.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *