EN
All Categories
  Menu Close

  Sorry - this product is no longer available

  Sera Filter Biostart био стартиране на аквариум (за филтри)

  Manufacturer: Sera
  Sera Filter Biostart е от помощ при био стартиране на аквариум. Кога да използваме Sera Filter Biostart? Може да се използва в нов аквариум, нов филтър, при подмяна на филтърен материал, и след почистване на филтъра.
  SKU: 121247
  11,90 лв.
  i h

  Sera Filter Biostart е от помощ при био стартиране на аквариум.

  Кога да използваме Sera Filter Biostart?

  Може да се използва в нов аквариум, нов филтър, при подмяна на филтърен материал, и след почистване на филтъра. 

  Какъв е ефектът при употреба на Sera Filter Biostart?

  Незабавно ускорява биологичното филтриране. Премахва мътилката и неприятната миризма. Предпазва от поява на неприятните отпадъци в аквариума. Почиства филтъра и пясъка на дъното. Ензимите разрушават органичните материали като остатъци от храна, отпадъци от рибките и изгнили части от растения на по-малки части. В последствие тези части се разграждат във филтъра от високо активни микроорганизми (полезни бактерии). С тези си свойства улеснява поддръжката на аквариума.

  Къде може да се използва Sera Filter Biostart?

  Добавянето директно във филтъра е най-добрият начин за използване. Така бактериите най-бързо колонизират биологичния филтърен материал. Разбира се, може да се добавя и директно в аквариума, по възможност близо до филтъра. Върши работа и в грунда на дъното като ускорява разграждането на отпадъците от рибките и растенията.

  Кой филтърен материал е най-подходящ за Sera Filter Biostart?

  Порестата каналовидна структура вътре в Sera Siporax® осигурява възможно най-голямата повърхност за развитието милиони бактерии. За това най-висока ефективност на филтъра се постига при използването на Sera Siporax®. Не пречи да се използват и други керамични и глинени филтърни материали, но те не са толкова ефективни, защото имат много по-малка площ за развитие на полезните бактерии.

  Колко често трябва да се използва Sera Filter Biostart?

  Един път седмично по 5 мл на всеки 200 л аквариумна вода директно във филтъра.

  В кави разфасовки се предлага Sera Filter Biostart?

  В бутилки от 50 мл, достатъчни за 2 000 л вода.

  Продуктите Sera Filter BiostartSera Nitrivec и Sera Siporax® са най-оптималният избор. Sera Filter Biostart подготвя бързото унищожаване на отпадъците, Sera Nitrivec ги разлага до амоний/амоняк до нитрити и после до нитрати, които се усвояват от растенията. Sera siporax® осигурява максимална площ за развитието и работата на колониите бактерии, извършващи това пречистване. 

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *