EN
All Categories
  Menu Close

  Sera Florenette таблетизиран тор за аквариумни растения

  Manufacturer: Sera
  Продукт с грижа за растенията за с депо ефект за подхранване на корените Sera Florenette е идеален продукт за аквариумни растения, които приемат хранителни вещества главно с корените си
  SKU: 121405
  11,90 лв.
  i h

  Продукт с грижа за растенията за с депо ефект за подхранване на корените

  Sera Florenette е идеален продукт за аквариумни растения, които приемат хранителни вещества главно с корените си - род Криптокорина, род Анубиас, род Ехинодорус, род Валиснерия и др. Заравят се близо до корените.

  Дънните таблетки снабдяват аквариумните растения с всички важни минерали и микроелементи за здрав и пълноценен растеж. Специалната формула осигурява дълготрайно екстензивно подхранване, особено с често липсващото желязо. Ефективните естествени стимулатори на растежа осигуряват интензивен растеж и подпомага старта на растенията след засаждане. Този продукт не съдържа нитрати и фосфати. Добре се понася от всички безгръбначни. Водораслите нямат шанс да се развият, благодарение на добрия растеж на аквариумните растения.

  Комбинацията от Sera Florenette и Sera Florena е добре балансирана и отговаря на всички изисквания на различните видове аквариумни растения.

  Опаковка - 24 таблетки

   
  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *