EN
All Categories
  Menu Close

  Sera Goldy Nature натурална храна за златни рибки, с инсекти

  Manufacturer: Sera
  Основна храна за всекидневно хранене на всички златни и студеноводни риби в аквариума и градинското езеро. За разлика от тропическите, златните рибки се нуждаят от по-малко протеин и повече въглехидрати.
  SKU: 120655 120653 1206531 1206533 1206534
  1,69 лв.
  i h

  Основна храна за всекидневно хранене на всички златни и студеноводни риби в аквариума и градинското езеро. За разлика от тропическите, златните рибки се нуждаят от по-малко протеин и повече въглехидрати. По-ниското съдържание на протеин я прави идеална храна за студеноводния аквариум и градинско езеро.

  Предлага се в разфасовка от 12 гр. и 100, 250, 10 000 мл.

  Люспи за златни рибки за здрав растеж и разкошни цветове - sera Goldy Nature е основната храна за по-малки златни рибки и техните причудливи варианти като шубункин, воал или сараса, както и за други студеноводни риби, които не изискват оцветители и консерванти.

  Той съдържа брашно от насекоми като висококачествен източник на протеини, който също спестява ресурси.

  Балансираното съотношение на растителни и животински съставки осигурява лесно смилаема храна, която поддържа здравето и прекрасните цветове. Люспите запазват формата си, не замърсяват водата и са подходящи за всички декоративни риби, които се хранят на повърхността.

  Този продукт принадлежи към продуктовата линия "sera Nature", която не съдържа никакви оцветители или консерванти. Разнообразната диета с натурални съставки е най-добрата защита срещу недостига и подкрепя здравето и жизнеността на рибите. Поради тази причина, продуктовата линия "sera Nature" съдържа естествени съставки като спирулина, крил или устойчиво брашно от ларвата на мухата (Hermetia). Етикетите на лицевата страна на опаковката показват тези съставки и тяхното количество в храната.

  Балансираното съотношение на растителни и животински съставки осигурява лесно смилаема храна, поддържаща здравето и прекрасни цветове. Люспите запазват формата си, подходящи са за хранене със студена вода на повърхността и не замъгляват водата.

  Инструкции за храненето: Давайте веднъж или два пъти дневно през цялата година, но само по толкова, колкото животните могат да изядат за кратко време. Младите риби може да се хранят по-често. Може да натрошите леко люспите.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *