EN
All Categories
  Menu Close

  Sera Multi Fil 350 - пасивен филтър за филтърни медии

  Manufacturer: Sera
  Специален пасивен филтър за допълнителни филтърни материали. За свързване с помпи за вода или външни филтри. Подходящ за морски и сладководен аквариум.
  SKU: 1218248
  85,90 лв.
  i h

  Специален пасивен филтър за допълнителни филтърни материали. За свързване с помпи за вода или външни филтри.

  Подходящ за морски и сладководен аквариум. Идеален за филтърни материали, които често се сменят - акт. въглен (sera super carbon), филтърни материали за премахване на фосфати (sera phosvec granulat), силикатаи (sera marina silicate clear), подкиселяване и омекотяване на водата (sera super peat) и други. Както и за ефективна биологична филтрация, чрез подаване на въздух - премахване на нитрити,амоняк и амоний, и без подаване на въздух - премахване на нитрати.  

  Пасивния филтър пести енергия и може да се свърже директно към помпи за вода или чрез байпас към външен филтър с маркуч 16 мм (вътрешен диаметър). 

  Побира 350 мл. филтърни материяли, които се намират между перфорирани прегради, така, че водата минава равномерно през целия филтърен материал. Отварящата се долна част позволява бърза и лесна смяна на филтърни материали без отваряне на вътрешния филтър. Аерацията е осигурена, чрез вентил за въздух, който е включена в комплекта. 

   

  Комплекта включва: филтър с държач, 2 вакумчета, вентил за въздух, шлаух за вентила - 20 см, 1 резервно уплътнение. 

   

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *