BG
Категории
  Menu Close

  Sera Mycopur препарат против гъбички, метили и др. 50 мл

  Производител: Sera
  Използвай само в сладководен аквариу ! Срещу плесени, гъбички ( Soprplengia и Achlya ) и срещу червеи – паразити по хрилете. Може да се използва срещу размножаване на гъбичките Soprolengia и Achlya.
  Складова единица: 121504
  11,90 лв.
  i h

  Използвай само в сладководен аквариу ! Срещу плесени, гъбички ( Soprplengia и Achlya ) и срещу червеи – паразити по хрилете. Може да се използва срещу размножаване на гъбичките Soprolengia и Achlya. Нападат главно хайвера, лаврите и също така възрастните риби. Развиват се навсякъде, където има недостиг на кислород. Под влияние на натрупаната органична енергия, която гние, т.е. при прехранване, недостатъчно аериране и неправилно почистване на аквариума.

  Sera Мycopur действа срещу паразитиращите червеи Gyrodactylus и Dactylogurus по хрилете и кожата на рибите, които унищожават кожните клетки. Типичен признак е белезникавият цвят на болното място. Може да се използва и за профилактика при наранявания на рибките при които често раничките често вторично се инфектират от гъбички.

  Инструкция за употреба: Разклатете добре преди използване! Третирайте три последователни дни. Прибавяйте по 20 капки или 1мл. Sera Mycopur на всеки 20 литра вода всеки ден. Първия ден добавете 1 чаена лъжичка (около 5 гр) Sera Еctopur на 25 литра вода. За да предотвратите развитието на гъбички, прибавяйте по 10 капки или 0.5 мл Sera Ectopur на 20 л един път седмично.

  Петна (ранички) заразени с гъбички, често развиват и бактериални инфекции. Ако заболяването е от няколко дни, добре е да се продължи третирането със Sera Bactopur Direct (за дозировката виж инструкции за употреба) и Sera Мycopur (използвайте само половин доза). Едновременно може да се използва и Sera Еctopur. По време на третирането не използвайте активен въглен. Аерирайте добре! След приключване на третирането ние препоръчваме частична смяна на водата и филтриране през активен въглен – Sera super carbon или третиране със Sera toxivec. За увеличаване на естествената устойчивост срещу болести трябва да се използва sera fishtamin.

  Състав: 100 мл Sera mycopur съдържа: Акрифлавин 210 мг; Меден хлорид 11.8 мг; Меден сулфат 71.9 мг; Дестилирана вода до 100 мл.

  Да не се използва за риби за човешка консумация. Да се съхранява под ключ, да се пази от деца и домашни животни. Да се съхранява при температура 15-25 °С, на тъмно. Да не се използва след срока на годност. При използване на Sera mycopur не използвайте препарати, произведени от други фирми.

  0.0 0
  Напиши отзив Close
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *
  *