EN
All Categories
  Menu Close

  Sorry - this product is no longer available

  Sera pond phosvec премахва фосфатите, причина за водорасли

  Manufacturer: Sera
  Защита срещу водоарсли: Ограничава хранителните вещества; Хранително състезание с водораслите; Незабавно премахва фосфатите.
  SKU: 1221091 1221093
  32,90 лв.
  i h

  Защита срещу водоарсли:

  • Ограничава хранителните вещества;
  • Хранително състезание с водораслите;
  • Незабавно премахва фосфатите.

  500 мл са достатъчни за 5 000 л езерна вода.

  Фосфатите са най-важната храна за водораслите. Бързо се освобождава в езерцето при разграждане на замърсяванията. Това винаги е последвано от масово и опасно размножаване на водораслите.

  Sera pond phosvec прамахва фосфатите лесно, бързо и дълготрайно. Неконтролираното размножаване на водораслите може да бъде спряно успешно, чрез трайно намаляване на хранителните вещества с превантивни мерки.

  Начин на употреба: Разклатете преди употреба. Доза 100 мл от препарата за всеки 1000 л езерна вода (премахва приблизително 1mg/l PO4 на прилагане, не предозирайте). Обработката може да се повтори след 48 часа, ако е необходимо. Ние препоръчваме да се прилага веднъж месечно за по-голяма превенция. Млечната облачност след дозирането показва ефекта на продукта. Водата ще стане прозрачно чиста след 24 часа.

  Внимание: Може да предизвика алергични кожни реакции. Може да причини сериозно увреждане на очите. Вредно за водната среда, с дълготраен ефект. При необходимост от медицинска помощ носете опаковката или етикета на продукта с вас. Сложете защитни ръкавици/защитни дрехи/защита за очи и лице. Незабавно звъннете на център по токсикология, при проблем.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *