EN
All Categories
  Menu Close

  Sera Professional Floreground активен дънен субстрат

  Manufacturer: Sera
  Активен дънен субстрат Sera Professional Floreground е уникален и иновативен активен дънен субстрат.
  SKU: 121409
  49,90 лв.
  i h

  Активен дънен субстрат

  Sera Professional Floreground е уникален и иновативен активен дънен субстрат. В комбинация с микроорганизми, например от Sera Bio Nitrivec, органичните замърсявания бързо се преработват до подходящи за растенията торове директно в корените на растенията. Освен това се осигурява аерация на субстрата благодарение на специалната пореста структура, а това предпазва от образуване на токсични зони на гниене в дънния субстрат - идеална основа за стабилизиран аквариум и свежо зелени растения.

  Общо взето това е порест субстрат, в който лестно се развиват бактерии (подобно на Sera Siporax Mini), и така органичните съединения лесно се разграждат и снабдяват директно корените на растенията с хранителни вещества. Освен това е рехав и не позволява да се образуват зони с анаеробно (безкислородно) разлагане, както често се случва в ситния пясък, който лесно се сбива и запушва с органика (особенно ако не сифонираш редовно дъното). 

  Инструкция за употреба: 2 литра от субстрата са достатъчни за около 60 литра аквариумна вода. Поставете Sera Floreground в аквариума и го покрийте с поне 4-сантиметров слой декоративен грунд. Пазете от достъп на деца и домашни любимци!!!

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *