EN
All Categories
  Menu Close

  Sera Salt сол за морски аквариум

  Manufacturer: Sera
  Морска сол за вашия соленоводен аквариум. Не съдържа фосфати, нитрати и силикати. Обогатена е с калций и други важни елементи, необходими на растенията и безгръбначните в солената вода.
  SKU: 121705 121706
  40,90 лв.
  i h

  Морска сол за вашия соленоводен аквариум. Не съдържа фосфати, нитрати и силикати. Обогатена е с калций и други важни елементи, необходими на растенията и безгръбначните в солената вода. Също така съдържа буферна система, поддържаща за нивото на pH.

  Предлага се в разфасовки от 3 900 и 20 000 гр. 

  Морска сол за R/O и чешмяна вода

  Благодарение на отлична хомогенност и дори размер на гранулите, sera marin salt бързо и без никакви остатъци се разтваря в кристално чиста морска вода. Тя осигурява естествени GH и KH нива, и съдържа достатъчно калций и магнезий в биологично точните количества.

  Стойността на рН ще остане надеждно точна и в правилния диапазон, поради естествената буферна система в sera marin salt. Благодарение на специален процес, sera marin salt съдържа микроелементи по начин, по които постоянно са в състояние за усвояване и ги държи на разположение за дълго време.

  sera marin salt не съдържа вещества, които изкуствено да водят до стимулиране активността на протеин скимера. Тя не съдържа нитрати, силикати и фосфати.


  Препоръчителна дозировка

  Разтворете в дехлорирана чешмяна вода или пречистена през обратна осмоза (33г/л). Солта може да се използва незабавно в аквариума след кратка аерация и добро разбъркване. Използвайте хидрометър (измервател за плътност) рефрактометър или уред за измерване на проводимостта за нагласяне на плътността (1.022-1.024 или 48-52mS/cм). Избягвайте вариации в плътността по време на смяна на водата и не приготвяйте концентрирани разтвори. Никога не разтваряйте морска сол директно в аквариума, а в подходящ пластмасов контейнер! За най-добри резултати препоръчваме смяна на водата по 5-10% на седмица. Използвайте sera aquatan за премахване на хлора от чешмяната вода използвана за приготвянето и регулярно sera marin bio reefclear за подобряване на средата като цяло.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *