EN
All Categories
  Menu Close

  Sorry - this product is no longer available

  Sera UV-C система 55 W за пречистване на езера, морски и сладководни аквариуми

  Manufacturer: Sera
  sera UV-C-Пречиствател за морски и сладководни аквариуми, и градински езера sera UV-C система е с универсална употреба и е много мощна. Може да се използва в аквариуми и градински езера.
  SKU: 122422
  508,90 лв.
  i h

  sera UV-C-Пречиствател за морски и сладководни аквариуми, и градински езера

  sera UV-C система е с универсална употреба и е много мощна.  Може да се използва в аквариуми и градински езера. UV-C лъчите не се срещат на земята, а само в космоса. За това никой организъм не е адаптиран за тази силна радиация по време на еволюцията, дори болестотворните организми (бактерии, вируси, гъбички) и  плуващите форми на нишковидните водорасли. Това се използва от sera UV-C Система по време на филтрацията и подобрява условията и здравето на аквариумните животни. Бактериалното помътняване и зеленясването на водата в езерото е ефективно премахнато.

  Вътре в системата водата се облъчва с UV-C радиация за кратко време. Устройството е оборудвано с UV-C лампа която е защитена от висококачествен кожух от кварцово стъкло през който се облъчва водата. Водата влиза през входящ конектор и излиза през втори конектор от другата страна. Конектора дава възможност за свързване на маркучи с различен диаметър.

  Единия край на системата с конектора може да се върти и позволява конектора да се наглася според нуждите.

  Системата е налична в различни размери за всяка нужда (виж таблицата). Те се свързват с подходяща помпа посредством маркучи. UV-C системата е екипирана с енергоспестяваща лампа с добре работещ електронен баласт.

  sera UV-C система се доставят с кабел с дължина 10 м.

  Замяната на РL-UV-C лампата е много лесно.

   

  sera pond UV-C система 55 W - Граници на приложение и обем:

  МоделПрепоръчителен
  дебит на помпата
  Сладка
  вода
  Солена
  вода
  ЕзероСистемата без
  конектори
  (Д x Ш x В в мм)
  Конектори
  (Ø в мм)
  sera pond UV-C 55 W                   
   5,000 - 10,000 л/ч      макс. 4,000 л            макс. 4,000 л           макс. 24,000 л             640 x 160 x 165             20/25/32/40       

   

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *