EN
All Categories
  Menu Close

  Sera Wels-Chips Nature за придънни рибки с върба и елша

  Manufacturer: Sera
  Sera Wels-Chips Nature е основната храна без оцветители и консерванти за остъргващи и смучещи риби като Анциструс и плеко.
  SKU: 1207769 1207770 1207771
  3,90 лв.
  i h

  Sera Wels-Chips Nature е основната храна без оцветители и консерванти за остъргващи и смучещи риби като Анциструс и плеко.

  Специална храна за т.нар кетфиш (например L Catfish, Plecos, Peckoltia, Ancistrus, Plecostomus) и други придънни риби, които предпочитат растиелна храна с екстракт от върба и елша.

  Те обичат дълго време да са заети с изстъргване на храната. Затова Sera Wels-Chips е с много твърда структура и позволява рибките дълго време остъргват храната, точно както е в естествените им местообитания.

  Балансираният състав с високо съдържание на фибри (фибри от кора на върба и шишарки от елша), както и естествената Спирулина, подпомага здравословното храносмилане и развитие.

  Бързо потъващия чипс остава мек във вода, запазват формата си поне 24 часа и не замърсяват водата. Следователно те позволяват на нощнитея сомчета да ядат бавно без никакви проблеми, което отговаря на естествените им хранителни навици.

  Произведено в Германия.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *