EN
All Categories
  Menu Close

  Доставки и плащане

  Доставка и срок на доставка

  Поръчки на стоки от www.zvercheto.com се приемат 24 часа в денонощието.

  Доставката е от 1 до 5 работни дни.  

  При по-голямо забавяне на доставката , ще бъдете информирани от нашия екип.*

  Срокът на доставка се удължава съответно с броя на почивните дни при поръчки в събота, неделя и по време на официални празници. Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което ще бъдете своевременно уведомени от страна на  www.zvercheto.com .

  zvercheto.com не носи отговорност за забава на доставката, поради независещи от него обстоятелства, като забавяне от страна на куриера, извършващ доставката.

   

  Цени на доставка

  Цената на доставката не е включена в цената на стоките. За поръчки под 79 лв цената за доставка цените са както следва , независимо от броя продукти :

  До офис на SpeedyДо адрес на клиента
  4,90 лв.8,90

   

  При поръчки над 79 лв доставката е безплатна. Онлайн магазин Зверчето към този момент доставя продуктите си:

  • до офис и врата с куриерска фирма Speedy

  Начин и заплащане на доставка 

  Заплащането на цената за доставка се извършва заедно със заплащане на цената на поръчката, като моментът на плащане може да бъде различен според избрания от Вас начин на заплащане, а именно:

  • при получаване на поръчката срещу получаване на касов бон от куриера, когато сте избрали плащане с наложен платеж;
  • чрез банкова карта
  • с Еpay

  Zvercheto.com не носи отговорност за проблем с поръчката, в следствие на подадената невярна информация от Вас (неверен или грешен адрес, лице за контакти и/или телефон и други)

   

  Неприемане на поръчката и неоснователен отказ

  В случай, че клиент или посочено от него лице не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посочения от него адрес и/или не бъде осигурен достъп до адреса за доставка , zvercheto.com ще приеме това за неоснователен отказ от поръчката и се освобождава от задължението си да достави заявените стоки, а клиентът губи възможността поръчаните от него стоки да му бъдат доставени. Клиентът дължи на Zvercheto.com заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката в 7-дневен срок от получаване на уведомление, освен ако в уведомлението не е посочен друг срок.

   

  Zvercheto.com запазва правото си да изпрати на посочения от клиента електронен или физически адрес уведомление за непотърсена пратка, както и да претендира разходите за доставка и връщане на стоката/стоките. Zvercheto.com и клиентът се съгласяват, че уведомлението, когато е изпратено по електронен път, ще се счита за писмено и получено от деня на неговото изпращане от страна на  Zvercheto.com.

   

   В горепосочените случаи клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, при условие, че поема всички разходи за доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението. Zvercheto.com се освобождава от задължението за доставка, в случай че поръчана стока вече не е налична.

   

   Zvercheto.com осигурява подходящото опаковане на стоките и изпращането на съпътстващите документи. Ако по някаква причина в пратката не се съдържа необходим към поръчания продукт документ или компонент, то моля да се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да го осигурим възможно най-бързо.