BG
Категории
  Menu Close

  Simple Solution Carpet Freshener - шампоан за килими - с ензими, неутрализира миризмите

  Производител: Simple Solution
  Simple Solution Extreme Carpet Shampoo е формулиран за дълбоко почистване на килими, завеси и тапицерия с патентована технология за неутрализиране на миризмите. Премахнете органичните петна от кучета и котки завинаги, вместо да я маскирате.
  Складова единица: 1010004
  17,90 лв.
  i h

  Преди употреба: Разклатете добре и нанесете малко количество върху незабележимо място, оставете да изсъхне за да проверите за евентуална промяна в цвета на повърхността. Използвайте прахосмукачка за да премахнете останалите замърсявания и власинки.

  Употреба: Добавете от продукта към почистващата машина, както е препоръчано от производителя. За машини които изискват предварително смесване, комбинирайте 10мл продукт на 1л вода. Следвайте инструкциите на производителя за употреба на машината. Почистващия препарат ще премахне петната и миризмите и ще възстанови цветовете на килимите и тъканите. За да ускорите изсушаването и да подобрите външния вид на третираната повърхност, минавайте с четка в една посока, докато е все още влажна.

  При почистване с машина смесете 10мл препарат с 1л вода

  При ръчно почистване смесете 40мл с 1л вода

  Съдържание: <5% амфотерни повърхностноактивни вещества, <5% фосфати

  Съвети за безопасност: При контакт с очите, измийте обилно с вода в продължение на 15 минути. Пазете този и всички почистващи продукти далече от деца и животни.

  0.0 0
  Напиши отзив Close
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *
  *
  Потребители купили този продукт, също купиха
  Снимка на Simple Solution Spotter UV - детектор за петна урина с УВ