BG
Категории
  Menu Close

  Simple Solution Odour Remover спрей против миризми на открито

  Производител: Simple Solution
  Спрей Simple Solution Yard Odor Away е просто решение за премахване на неприятни миризми на двора като ги неутрализира незабавно.
  Складова единица: 1007067
  41,90 лв.
  i h

  Спрей Simple Solution Yard Odor Away е просто решение за премахване на неприятни миризми на двора като ги неутрализира незабавно. Елиминира миризмата на урина и изпражнения и връща чудесния аромат на природа.

  Препаратът използва нова специално патентована технология на основата на ензими и аромати с двойно действие. Ускорява разграждането на отпадъците и елиминира миризмите от питомците. Идеален е за премахване на петна от мебели, бетон, камъни, стени, настилки и на други места в двора. Може да се използва и върху тревата без да я увреди.

  Действа както при нови, пресни замърсявания, така и при стари. С една бутилка можете да обработите над 700 кв. м.

  Спреят за премахване на миризми Simple Solution Yard Odor Away е безопасен за употреба. Безвреден е както за отглежданите животни, така и за хората, когато се използва според указанията.

  Преди употреба: Премахнете защитното фолио. Разклатете продукта добре.

  Употреба: Свържете спрея с маркуча. Задръжте лоста за заключване и натиснете дюзата в посока обратна на часовниковата стрелка към позиция ON докато дюзата щракне и се заключи.

  Пуснете водата с налягане ¼ или ½ . Пръскайте равномерно върху замърсената зона. Оставете мястото да изсъхне само. Повторете при необходимост. След употреба натиснете дюзата в OFF позиция и след това спрете водата. Задръжте лоста за заключване и завъртете дюзата по посока обратно на часовниковата стрелка към позиция WATER докато останалата вода изтече, след това разделете спрея от маркуча.

  Състав: пречистена вода, не-патогенна бактерия, мек препарат, натурални ензими и аромати.

  Внимание: Избягвайте контакт с очите, поради риск от раздразнение. В случай на контакт, изпийте внимателно с вода в продължение на 15 минути. Пазете продукта далеч от деца и животни.

  0.0 0
  Напиши отзив Close
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *
  *