EN
All Categories
  Menu Close

  Simple Solution Urine Destroyer - концентрирана формула за разграждане на урината с ензими и пробактерии

  Manufacturer: Simple Solution
  Специално формулиран, за да разгражда протеините в урината, които са скрити във вашия килим. Когато се използва директно, неутрализира миризмата от урината, вместо само да я замаскира.
  SKU: 1007063
  15,90 лв.
  i h

  Специално формулиран, за да разгражда протеините в урината, които са скрити във вашия килим. Когато се използва директно, неутрализира миризмата от урината, вместо само да я замаскира. Оцветява урината. Безопасен е за употреба върху килими, тапицерия, бетон и всички други издържащи на вода повърхности.

  Преди употреба изпробвайте на незабележима зона и изчакайте да изсъхне, за да видите дали ще има изменение в цвета. За използване на дървени настилки, моля вижте инструкциите. Не е подходящ за трениране на кожени повърхности.

  Употреба: Нанесете върху замърсената зона. Използвайте количество, с което да покриете 2 пъти размера на замърсяването. Изчакайте 10 минути. Попийте влагата с безцветна кърпа. Изчакайте да изсъхне напълно за 24-48 часа и след това почистете с прахосмукачка. Когато изсъхне, петната и миризмите ще са изчезнали.

  Ако зоната е суха, но миризмата все още я има, източникът на миризмите не се е изчистил напълно. Използвайте препарата отново, като се уверите че използвате достатъчно количество от продукта.

  Машини за почистване на килими: За най-добри резултати предварително подгответе зоната 24 часа преди третиране. Добавете 120мл на всеки 4л от шампоан/вода, за да подобрите силата на почистването на машината.

  Пране в пералня: Нанесете на замърсената зона и изчакайте 5 минути, след това изперете.

  Съдържание: парфюм, бронопол , 1-2 –бензизотиазолинон.

  Съвети за безопасност: При контакт с очите, измийте обилно с вода в продължение на 15 минути. Пазете далеч от деца и животни.

  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  *
  Customers who bought this item also bought
  Picture of Mac's сьомга, пиле и банан - храна за котка
  Picture of Mac's пуешко и боровинки храна за котки
  Picture of Mac's пиле и цели пилешки сърца
  Picture of Mac's патешко, заешко и говеждо

  Mac's патешко, заешко и говеждо

  от 4,00 лв. до 10,30 лв.
  Picture of Mac's сърца и черен дроб

  Mac's сърца и черен дроб

  от 4,00 лв. до 10,30 лв.