EN
All Categories
  Menu Close

  VITA Verde® Nature Plus - СЕНО ОТ ТИМОТЕЙКА + ГЛУХАРЧЕ 500 гр.

  Manufacturer: Vitakraft
  SKU: 13067
  12,50 лв.
  i h

  Комбинирана храна за гризачи.

  Сеното с тимотейка на Vitakraft, обогатено с вкусно глухарче, се отличава с високо съдържание на влакнини и ниско съдържание на калций. Това сено е на само апетитно, то допринася за оптимално храносмилане и необходимото изпиляване на зъбите при гризачите. VITA Verde® Nature Plus съдържа важни естествени витамини, минерали и микроелементи. Пораснало на слънце и щадящо изсушено, то е важен елемент на здравословното и естествено хранене от най-високо качество.

   

  Указание за хранене: Сеното трябва да присъства постоянно в клетката на Вашия домашен любимец, затова предлагайте винаги свежо VITA Verde® Nature Plus в достатъчно количество. Осигурете на непрекъснато разположение прясна вода за пиене в клетката. 

  Състав: сено 94% (от него 50% тимотейка), изсушен невен 3%, изсушено глухарче 3%.  Аналитични съставки: 26% сурови влакнини; 0,35% калций. Съхранение: на сухо и хладно място. Производител: Vitakraft pet care GmbH & Co. KG, D-28295 Bremen. Дистрибутор: “Хайгер” ЕООД, 4000 Пловдив, бул. “Руски” 141

  *
  *
  *
  *